6.12.14

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Μοσχαρίσια φιλετάκια με σάλτσα ροδιού
Υλικά συνταγής...

600 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο (4 εκ. περίπου κάθε κομμάτι)
6 κ.σ. ελαιόλαδο
400ml ζωμός κότας
400ml χυμός ρόδι (φυσικός)
1 ρόδι
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κομμάτια του κρέατος και από τις δύο πλευρές μέχρι να ψηθούν.
Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και το κρατάμε ζεστό. Προσθέτουμε στο τηγάνι το ζωμό και το χυμό ροδιού και αφήνουμε να βράσουν έως ότου γίνει η σάλτσα πηχτή.
Προσθέτουμε τα φιλέτα στη σάλτσα να πάρουν μια βράση. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με σπόρους ροδιού από πάνω και συνδυάζοντας με μερικά φύλλα ρόκας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

No comments:

Post a Comment