Πανσέτες μαριναρισμένες στη σχάρα
Υλικά συνταγής
8 πανσέτες χοιρινές
για τη μαρινάδα
- 4-5 κ.σ. μουστάρδα
- 1 ξερό κρεμμύδι λιωμένο
- ½ πράσο λιωμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- θυμάρι
- πιπέρι
- αλάτι
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε τις πανσέτες και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για την μαρινάδα και τρίβουμε με αυτή τις πανσέτες. Τις τυλίγουμε σε λαδόκολα και τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Βγάζουμε από το ψυγείο μία ώρα πριν τις βάλουμε στα κάρβουνα. Ψήνουμε στα κάρβουνα. Ο χρόνος είναι ανάλογος του μεγέθους του κρέατος και του πόσο δυνατή είναι η φωτιά. Η φωτιά δεν θέλουμε να είναι πάρα πολύ δυνατή.
- Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένα λεμόνια προαιρετικά.
- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/pansetes-marinarismenes-shara#sthash.xCgdMa2m.dpuf
No comments:
Post a Comment