29.4.12

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ …

 
Τότε έρχεται εκλογική συντριβή!!!

 

Γράφει ο Αιας

Κούφια λόγια, ήχοι τριγμών κατάρρευσης οι «προγραμματικές δεσμεύσεις» του Μπενύτο.

Οι πολίτες δείχνουν όχι μόνο δύσπιστοι, αλλά και εντελώς αρνητι­κοί να ακούσουν την όποια πολιτι­κή πρόταση του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ.

«Το «όχι» που εξεστόμισε σήμερα, ο κ. Βενιζέλος για τους νέους φόρους, τις οριζόντιες περικοπές και τις νέες επιβαρύνσεις σε μισθωτούς και συνταξιούχους θα είχε αξία να τα πει στο δεκάμηνο που είχε την.......

ευθύνη της Οικονομίας στα χέρια του.
Θα είχε αξία να τα πει όταν διαπραγματευόταν με την τρόικα και όχι τώρα, ως προεκλογικό τρικ, μία εβδομάδα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.
Ο κ. Βενιζέλος είναι δέσμιος της υπογραφής που έχει βάλει στο δεύτερο Μνημόνιο και το οποίο προβλέπει νέες μειώσεις μισθών και αυξήσεις φόρων από τον Ιούλιο.
Να μας εξηγήσει αν άλλος Βενιζέλος υπέγραφε το δεύτερο μνημόνιο και άλλος Βενιζέλος μας λέει αυτά σήμερα».

Λιτή και περιεκτική η απάντηση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στις δήθεν προγραμματικές δεσμεύσεις του Μπενύτο.

Καθώς βουλιάζει το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, βουλιάζει και ο πολιτικός του λόγος στο ψεύδος, στην ανοησία και τον παραλογισμό.

Το Μνημόνιο είναι το έργο του και απλά, για τον κόπο του, διεκδικεί μέρος της αντιπροσωπείας που θα κυβερνάει (τρόπος του λέγειν) την κατεχόμενη Ελλάδα.

Τυχαία νομίζετε ότι ο Μπενύτο, δεν τολμά να κάνει πουθενά συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο;

Τρέμει την πολιτική γελοιοποίησής του λόγω ισχνής συμμετοχής πλήθους και καταθλιπτικών συγκρίσεων με το παρελθόν. Πάει και χώνεται σε μικρά κλειστά γήπεδα μπάσκετ, με απολύτως ελεγχόμενο κοινό και… «φέις κοντρόλ» (!) του κοινού, λες και μπαίνει ο κόσμος σε… νυχτερινά κέντρα ή καμπαρέ!

Το ίδιο συνέβη και στην Πάτρα, που μια φορά και έναν καιρό ήταν το «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ

Oύτε στα πιο εφιαλτικά τους όνειρα οι Πασόκοι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι στην πρωτεύουσα της Αχαίας θα ίδρωναν να γεμίσουν ένα μικρό κλειστό γήπεδο (κάτι μεγαλύτερο από 5 επί 5) με μέλη και φίλους τους, στην κεντρική(!) προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός τους. Ηταν, δεν ήταν 1000 νοματαίοι στην πλειοψηφία τους τρόφιμοι της κρατικοδίαιτης κομματικής καμαρίλας.

Πού ’σαι Αντρέα για να δεις την κατάντια του ΠΑΣΟΚ. Τη νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη του άλλοτε υπερασπιστή των μη προνομιούχων. 

Πού’ σαι να δεις και να φτύσεις …κατάμουτρα το παιδί της …Αλλαγής και τον Μπενύτο της …παραλλαγής, που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε σταυροφόρο του Μνημονίου και απηνή διώκτη των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων.

Το άλλοτε κραταιό Κίνημα των προεκλογικών «λαοθαλασσών», στην πλ. Γεωργίου και το μόλο της Αγίου Νικολάου, αποτελεί παρελθόν.

Όταν η Πάτρα έχει γυρίσει την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ τότε δε μιλάς για ήττα, αλλά για εκλογική συντριβή!!!

kafeneio

No comments: