9.6.17

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΝΡΙΝΟ


Σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα σε τροχαίο ο γνωστός ταβερνιάρης του Μαλανδρίνου Ηλίας Παπαλέξης.

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη σε όλη τη Δωρίδα γιατί ο Παπαλέξης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και από την ταβέρνα του είχε περάσει όλη η Δωρίδα και όχι μόνο.

Το δυστύχημα έγινε στην Ιόνια Οδό όπου ο Παπαλέξης επέστρεφε από το Μεσολόγγι στο Μαλανδρίνο και το φορτηγό που οδηγούσε φορτωμένο τριφύλλι συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και η νταλίκα να υποστεί μεγάλη ζημιά στο κουβούκλιο του οδηγού.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβεστικά οχήματα της υπηρεσίας Μεσολογγίου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Μεσολόγγι και πληρώματα της τροχαίας Μεσολογγίου.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρό τον 59χρονο Ηλία Παπαλέξη ενώ ο οδηγός της νταλίκας διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Τα δυο οχήματα είχαν την ίδια κατεύθυνση προς Αντίρριο, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας έπεσε στο πίσω μέρος του φορτηγού που προπορευόταν, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ο οδηγός ο οποίος κατάγεται από την Καλαμπάκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν και περιπολικά της τροχαίας Μεσολογγίου η οποία και διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα και η κυκλοφορία διεξάγονταν από την παλιά εθνική.

No comments: