29.11.13

ΔΩΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ..ΠΕΤΑΧΤΑ

”®¼¿Â ”ÉÁ¯´±Â_thumb[2]

Από  την  Ώρα της Φωκίδας

Δεν δέχονται κουβέντα στη Δωρίδα
Άνω - κάτω έχουν γίνει όλοι οι φορείς της Δωρίδας με την πρόταση του κ. Γιάννη Ευαγγέλου για καταργήσεις, συγχωνεύσεις και υποβιβασμούς σχολείων. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας η άρνηση ήταν καθολική, ομόφωνη και ηχηρή. Ο δήμος στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει υποβάθμιση της περιοχής,
απ’ όπου και αν αυτή επιχειρηθεί. Γονείς, δάσκαλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς έχουν γίνει όλοι ένα και διεκδικούν την άμεση απόσυρση της πρότασης του κ. Ευαγγέλου.

 

                               *                     *

Ποια η άποψη της Βουλευτού;


Έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε και την άποψη της Βουλευτού επ’ αυτού και το έχουμε ξαναγράψει. Αυτό το λέμε, διότι πέρα από την εισήγηση του όποιου υπαλλήλου το υπουργείο είναι αυτό που θα εγκρίνει ή θα απορρίψει την πρόταση. Και μπορεί για τον κ. Ευαγγέλου να μετρούν οι μαθητές ως νούμερα, αλλά για τους πολιτικούς μετράνε άλλα νούμερα, αυτά της κάλπης. Και εκείνα είναι αμείλικτα.

                               *                   *

Την επόμενη εβδομάδα ο εκλεκτός της ΔΗΜ.ΤΟ Δωρίδας για υποψήφιος δήμαρχος


Η είδηση είναι σίγουρη και διασταυρωμένη. Την επόμενη εβδομάδα η
Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δωρίδας της Νέας Δημοκρατίας θα συνεδριάσει με θέμα να αποφασίσει ποιόν θα προτείνει για υποψήφιο δήμαρχο Δωρίδας.
Για την ανάδειξη των υποψηφίων ήδη τα τοπικά στελέχη έχουν κάνει κύκλο επαφών με τους ενδιαφερόμενους και είναι πολύ πιθανόν είτε να κληθούν και αυτοί στη συνεδρίαση είτε να καταθέσουν υπομνήματα με τις απόψεις τους Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία καθώς θα έχει ήδη εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της
ΝΟΔΕ ο οποίος θα κληθεί να παραστεί στις διαδικασίες για να εκφέρει την άποψή του. Να υπενθυμίσουμε ότι σε ανύποπτο χρόνο ο κος Καραγιάννης (ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ) είχε προτείνει το εσωκομματικό δημοψήφισμα με όλους τους ενδιαφερόμενους με την προCπόθεση βέβαια όλοι εκ των προτέρων να δεσμευτούν ότι αν χάσουν θα μπουν στο ψηφοδέλτιο του πρωτεύσαντα. Δύσκολο το εγχείρημα αλλά όχι ντε και καλά με αβέβαιο αποτέλεσμα .

                                *                      *

Με το νέο χρόνο ενδεχόμενες υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Δωρίδας


Πολιτική εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας,
το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Ευπάλιο, με κεντρικό ομιλητή τον Βου-
λευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαας κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου, ενώ αναλυτικό πρόγραμμα πρόκειται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
Να σημειώσουμε ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος Δωρίδας, που πρόσφατα
προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΗΜΑΡ κ. Παναγιώτης Παπαγεωργίου, μας ενημέρωσε πως δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον να ξεκαθαρίσουν οι υποψηφιότητες των Δημοτικών Εκλογών στη Δωρίδα και πως η συζήτηση, το πιο πιθανό είναι , να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2014 .

No comments: