23.3.07

Η....ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ....

Αγαπητέ μας φίλε , Κ.Γ , είπαμε να πάψουμε να ασχολούμαστε με την...πολυβράβευση του παγκοσμίου φήμης ....κλπ...κλπ , αλλά δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε στο μήνυμά σου , θα ήταν τουλάχιστον...αγένεια . Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι κρύβεται πίσω απ' την αστεία αυτή υπόθεση , ούτε όμως και καιγόμαστε να μάθουμε , υπάρχουν τόσα καυτά προβλήματα στο χωριό μας , που δυστυχώς κανένας δεν τ' ακουμπάει , και μεις ασχολούμαστε με...άντε να μην το πω .Μέχρι σήμερα , τουλάχιστον , ξέραμε ότι βραβεύονταν καταξιωμένοι άνθρωποι , άνθρωποι που έκαναν κάτι εξαιρετικό , ξεχωριστό , που διακρίθηκαν ιδιαίτερα σε κάποιον τομέα , στις τέχνες , τα γράμματα , τις επιστήμες κάπου τέλος ..πάντων , στην περίπτωσή μας όμως δεν ισχύουν , φαίνεται , οι κανόνες κι' οι νόμοι και της ...κοινής λογικής ακόμα , γιατί εμείς δεν καταλάβαμε ακόμα γιά τι συγκεκριμένα βραβεύτηκε ο φίλος μας .
Πάντως έχε το νου σου , μη και μάθεις γιά καμιά...υπερατλαντική.. βράβευση κάποιου η κάποιων απ' τους βραβεύσαντες φυσικά απ' τον... βραβευθέντα , γιατί τότε θα γελάσει και το ...παρδαλόν ...ερίφιον , και θα χάσουμε, προσωπικά , και ένα στοίχημα που βάλαμε με χωριανό μας , ο οποίος υποστηρίζει , ΕΠΙΜΟΝΑ , ότι πρόκειται γιά κλασική περίπτωση....αλλαξοβραβεύσεων . ( Μεταξύ μας , αλλιώς το είπε , αλλά δεν γίνεται να το...γράψουμε...δυστυχώς...) .
Τελειώνοντας ( ΟΡΙΣΤΙΚΑ ) την ενασχόλησή μας μ' αυτό το θέμα , θα θέλαμε να τονίσουμε ότι , ευτυχώς η δυστυχώς , οι Λιδορικιώτες είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε ...μεταξύ μας , γι' αυτό λοιπόν όχι...φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες ...όχι , ολίγη σοβαρότης...σύντροφοι....

No comments: