26.8.15

“ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Ο…ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ “

 


26.08.2015

Οργή Κασιδιάρη (και σκληρή απάντηση) στις απίστευτες ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Αμαύρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης με τη χυδαία, προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά του την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Ο δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες ξέχασε ότι βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και χρησιμοποιώντας γλώσσα πεζοδρομίου εξαπέλυσε επίθεση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ενώ αυτός ήταν απών.
Τα αίματα άναψαν με αφορμή το θέμα των Σύρων προσφύγων. «Κατά την άποψή μου η Χρυσή Αυγή είναι καρκίνωμα στην ελληνική κοινωνία» είπε ο κ. Μπουτάρης, λησμονώντας ότι αναφέρεται σε κόμμα που οι πολίτες με την ψήφο τους ανέδειξαν σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
«Η συνολική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής δεν είναι απλά μια προσβολή στα κοινοβουλευτικά ήθη αλλά σε όλη την κοινωνία» πρόσθεσε ο δήμαρχος, χρησιμοποιώντας βαρύ υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του Ηλία Κασιδιάρη.
Στην επίθεση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής απάντησε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» στη Θεσσαλονίκη Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Χαρακτήρισε τον δήμαρχο «καραγκιόζη» και του είπε: «Είναι κρίμα δεδομένων των συνθηκών σαν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ έρχεσαι να κάνουμε διάλογο, να τον αποκαλείς (σ.σ. Κασιδιάρη) έτσι».
Ακολούθησε ένταση και διακόπηκε η συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στην αναίτια επίθεση που δέχτηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη απάντησε με γραπτή ανακοίνωση ο Ηλίας Κασιδιάρης.
«Οταν πίνεις τρία λίτρα τσίπουρο πριν από το δημοτικό συμβούλιο, είναι λογικό να λες τέτοιες ανοησίες και να εξευτελίζεσαι στο πανελλήνιο. Θα μπορούσα να κάνω μηνύσεις και αγωγές στον υβριστή μου και εκπρόσωπο των κρασοπατέρων, αλλά δεν πειράζει, εν τη απουσία μου επιτρέπω ακόμα και να με δείρουν» σημειώνει.
Η «Ελληνική Αυγή» καταδικάζει την απρεπή συμπεριφορά του δημάρχου Μπουτάρη, που «με χυδαίες και προσβλητικές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, βουλευτών και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων» και σημειώνει: «Τέτοιου είδους πρακτικές δεν προσβάλλουν μόνο τον θεσμό του δημάρχου, αλλά και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που διά της ψήφου τους στήριξαν τη μοναδική αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη εντός του δημαρχείου Θεσσαλονίκης»
.http://www.dimokratianews.gr/

No comments: