11.11.07

Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Α Τ Α .....

Απ' την ερχόμενη βδομάδα , αδέρφια , αρχίζουμε μιά καινούρια..στήλη στη σελίδα μας , μιά σελιδα απ' την οποία θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε Λιδορικιώτες και..Λιδορικιώτισσες , και όχι μόνο , που κατά την ταπεινή μας γνώμη , πρόσφεραν και προσφέρουν στο χωριό μας .
Μακριά από..πολιτικοκομματικές καί άλλες...σκοπιμότητες , μακριά από προσωπικές ..συμπάθειες και..αντιπάθειες θα φέρουμε στο..φως ανθρώπους που θάπρεπε οι Λιδορικιώτες να γνωρίζουν και κυρίως οι νέοι , παλιά..άσβεστη επιθυμία μας ήταν να μιλήσουμε με τη ..θρυλική μας..Λιδορικιώτισσα , που όμως είναι απ' τον..Κονιάκο , σωστά μαντέψατε , πρόκειται γιά την Κυρία του δημοτικού μας τραγουδιού την Ελένη Λιάπη-Αναδιώτη .
Μ' αυτή θα ξεκινήσουμε , με τη ζωή της , την καλλιτεχνική της σταδιοδρομία , που δυστυχώς για το τραγούδι , ήταν σύντομη και θα πούμε όλα όσα αφορούν στον..Εθνικό..Ύμνο του χωριού μας την περίφημη ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΙΣΣΑ , που έκανε γνωστό το χωριό μας στα πέρατα του κόσμου , πολλά χρωσταμε οι Λιδορικιώτες στην κυρία Ελένη , πάρα πολλά , και δυστυχώς κανένας , ούτε Σύλλογοι (! ) , ούτε..Δήμος , δεν σκέφτηκαν να την τιμήσουν , θα μου πείτε προκειμένου να της..δώσουν...πλακέτα , καλύτερα..τίποτα .
Η Λιδορικιώτικη σελίδα λοιπόν , ξεκινάει τα αφιερώματά της , με την αγαπημένη μας τραγουδίστρια , που οι Λιδορικιώτες τουλάχιστον , έχουμε..χιλιοτραγουδήσει τα τραγούδια της και της...χρωστάμε και πολλά..βεβαίως..βεβαίως....
Καλό μεσημέρι αδέρφια και καλή όρεξη.........Κ.-

No comments: