29.12.12

ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ : ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΙΑ

 

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος της δολοφονίας στην Ξάνθη. Επιχείρησαν να τον λιντσάρουν πολίτες

 

Σοκάρει η ομολογία του δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Ξάνθη. Τι είπε στους αστυνομικούς

news247.gr

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία του 27χρονου "δράκου" της Ξάνθης, Χρήστου Παπάζογλου,  ο οποίος βίασε και σκότωσε την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Ο νεαρός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ομολόγησε με κυνικότητα την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας πως η κοπέλα του άρεσε από την πρώτη στιγμή.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, ο 27χρονος είχε βγει έξω για να πιει και επιστρέφοντας την είδα να μπαίνει σπίτι της.

"Ήθελα να τη κάνω δική μου. Θα με αναγνώριζε, γι' αυτό και της έβαλα φωτιά", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 34χρονη αντιστάθηκε και ο δράστης της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο, την κακοποίησε σεξουαλικά χρησιμοποιώντας ακόμη και άγνωστο αντικείμενο και στη συνέχεια επιχείρησε να σβήσει τα ίχνη του βάζοντας φωτιά στο κορμί της κοπέλας.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις αρχές άρπαξε την τσάντα της για να ωθήσει την αστυνομία να εξετάσει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Ο 27χρονος κατάγεται από το Μυρωδάτο της Ξάνθης και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί για 6 μήνες. Τις τελευταίες βδομάδες είχε εγκατασταθεί στην Ξάνθη όπου είχε ανοίξει μανάβικο το οποίο είχε ονομάσει "Μ'ανάβεις στην Κρίση".

http://news247.gr

No comments: