15.5.13

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο 12 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Στο χειρουργείο του «Αγλαΐα Κυριακού» εισέρχεται ο 12χρονος απο τη Ρωσία που μαχαιρώθηκε απο 20χρονο Ολλανδό διασκεδαστή στην Κρήτη.

Του Γιάννη Σουλιώτη

Σε λίγο μπαίνει στο χειρουργείο ο 12χρονος απο τη Ρωσία που μαχαιρώθηκε απο 20χρονο Ολλανδό στην Κρήτη. Δεν κινδυνεύει η ζωή του αλλά το χειρουργείο θα γίνει για να αντιμετωπιστεί ένα σοβαρό και βαρύ τραύμα που έχει στη σπονδυλική στήλη. Ένας 20χρονος Ολλανδός που εργαζόταν ως διασκεδαστής (animateur) σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου φέρεται ως ο δράστης. Το ανήλικο παιδί που βρισκόταν από τις 8 Μαϊου σε διακοπές με τη μητέρα του στην Κρήτη διεκομίσθη αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης και νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, καθώς είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ως δράστης συνελήφθη ο 20χρονος Ολλανδός υπάλληλος του ξενοδοχείου σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία από την Ασφάλεια Ηρακλείου. Στη διάρκεια εκδήλωσης στο ξενοδοχείο χθες το βράδυ, ο 20χρονος φέρεται ότι έκλεψε από τον ανήλικο Ρώσο ένα κινητό τηλέφωνο και τον φορητό υπολογιστή του τύπου tablet. Ο 12χρονος φέρεται να κατάλαβε τι είχε συμβεί και πήγε να ζητήσει το λόγο από τον Ολλανδό, ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον χτύπησε 11 φορές με μαχαίρι σε διαφορα σημεία του σώματός του. Ο ανήλικος εντοπίστηκε στις 2.30 τα ξημερώματα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Φέρεται να είχε τις αισθήσεις του και να κατονόμασε τον δράστη. Ο 20χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου. Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό και ο υπολογιστής του ανήλικου.

www.kathimerini.gr

No comments: