28.6.13

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ …

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΩΡΑ  της Φωκίδας

Δραστήριος ο Κουτσούμπας


Μετά την ερώτηση για τις απευθείας     αναθέσεις έρχεται τώρα και νέα ερώτηση να προστεθεί στην πλούσια     αντιπολιτευτική τακτική του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Κουτσούμπα. Κατά γενική ομολογία ο Λιδωρικιώτης σύμβουλος είναι ο πιο δραστήριος και ουκ ολίγες φορές έχει κάνει δύσκολη τη ζωή του δημάρχου και των αντιδημάρχων Δωρίδας , σε αντίθεση βέβαια με τον επικεφαλή της παράταξης ο οποίος , αν και πλησιάζουν οι εκλογές, συνεχίζει να μην σηκώνει τους τόνους θέλοντας ίσως να δείξει ένα πιο συναινετικό πρόσωπο …

                         *                 *
Ο Παγώνης και η τακτική  του    ώριμου μήλου


Όμως , θα το επαναλάβουμε, ο λαός της Δωρίδας έστειλε τον κο Παγώνη στα έδρανα της αντιπολίτευσης και αυτό οφείλει να κάνει και να μην περιμένει με την τακτική του ώριμου μήλου να πάρει το δήμο. Και αυτό διότι πρώτα από όλα δεν είναι σίγουρος αν θα πάρει το χρίσμα ή αν θα είναι υποψήφιος και δεύτερον διότι καταφανέστατα πλέον η τακτική που χρησιμοποιεί δεν πιάνει και μάλλον προβλήματα δημιουργεί .


Πάντως από κάθε άποψη είναι αμοραλιστικό

Πέρα όμως από το τι κάνει ο Κουτσούμπας- που είναι φουλ Κουλουλικός και δεν το κρύβει- και ο Παγώνης  εκείνο που πρέπει να ειπωθεί είναι  ότι ο δήμος Δωρίδας συνεχίζει την αμοραλιστική τακτική των απευθείας αναθέσεων και όλων το μυαλό πάει στην εξυπηρέτηση ψηφοφόρων ενόψει εκλογών. Από την άλλη η τακτική αυτή δεν συμφέρει οικονομικά το δήμο καθώς αφενός μεν δεν γίνεται μειοδοτικός διαγωνισμός με αποτέλεσμα να μην γίνεται καμιά έκπτωση και από την άλλη δεν εξυπηρετεί τη διαφάνεια καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν καθημερινά στο «Διαύγεια»
και να παρακολουθούν τι εργασίες ή υλικά χρειάζεται να προμηθευτεί ο δήμος .

    Καλό  σας  βράδυ , να  περνάτε καλά …..Κ.Κ.

No comments: