27.8.13

ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ρεπόρτερ του DORIDA NEWS δημοσίευσε ρεπορτάζ για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται και την κινητικότητα που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με την δημιουργία δημοτικής ομάδας.

Στο ρεπορτάζ αυτό υπήρχαν και ονόματα συμπολιτών μας που θα πλαισίωναν αυτή την προσπάθεια.

Πολλά από τα στελέχη αυτά όμως , άμεσα σχεδόν επικοινώνησαν με την Διεύθυνση του DORIDA NEWS, διαψεύδοντας την συμμετοχή τους σε μια τέτοια δημοτική κίνηση .

Έτσι άμεση ήταν η αντίδραση του Ηλία Κορομπίλη , ότι δεν «έχω καμία σχέση με αυτή την κίνηση και ούτε σκέπτομαι να ενεργοποιηθώ στις δημοτικές εκλογές κάτω από τέτοιο φορέα».

Επίσης άμεσα απάντησε και ο Κώστας Κωτσόπουλος διαψεύδοντας τη δική του συμμετοχή, υπενθυμίζοντας σχόλιο που είχε ανεβάσει πολύ πιο πριν , από 7 Αυγούστου στη σελίδα του και τόνιζε :

"Δημοτικές εκλογές έρχονται και ακούω ότι ο "ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΡΙΔΑΣ" φτιάχνει "Κίνηση Πολιτών". Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: η πρωτοπορία του κόμματος στην πράξη (κάτι μου θυμίζει αυτό) και ότι ο "ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΡΙΔΑΣ" αισθάνεται ισχυρή τη δύναμή του στη Δωρίδα και αναζητεί τρόπους να τη διοχετεύσει. Για να δούμε όμως, αυτά χρειάζεται η Δωρίδα σήμερα; Θα ακουμπήσει το επίμαχο σημείο: νέα αρχιτεκτονική στο Δήμο Δωρίδας ή απλώς θέλει να βρεθεί σε θέση ισχύος για τις μελλοντικές εξελίξεις;"

Τέλος και ο Νίκος Πέτρου με επιστολή του σε άλλο blog, διέψευσε ότι θα συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σε δημοτική ομάδα που θα στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

"DORIDA news"

No comments: