31.8.13

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

_neo_sima_ND_Nea_Dimokratia

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δελτίο τύπου:

«Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων»

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η εισαγωγή όλων σας, ήταν το επιστέγασμα μιας χρονιάς γεμάτων κόπων και σκληρής προσπάθειας. Η δικαίωση της μεγάλη σας προσπάθειας, σας οδηγεί στα νέα σας βήματα στη νέα ακαδημαϊκή ζωή και στη χαρά της γνώσης. Είναι βέβαιο ότι πλέον ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην επιστημονική και επαγγελματική πορεία της ζωής σας. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των επιτυχόντων που στάθηκαν δίπλα στις προσπάθειες των παιδιών τους έτσι ώστε να επιτύχουν τα όνειρα τους.

Τα μονοπάτια ωστόσο προς τη μόρφωση, την απόκτηση δεξιοτήτων και την επίτευξη των προσωπικών στόχων είναι πλέον περισσότερα σε σχέση με το πρόσφατο μάλιστα παρελθόν.

Συνεπώς, και όσοι δεν τα κατάφεραν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος άλλων επιλογών που οδηγούν στα παραπάνω.
Εξάλλου για να έρθει η ευτυχία και η επιτυχία στη ζωή μας χρειάζεται επιμονή και αισιοδοξία και δεν απαιτεί απαραιτήτως κάποιο ακαδημαϊκό τίτλο.

Ελπίδα και προσπάθεια όλων μας, ο ξεχωριστός δρόμος που θα ακολουθήσει ο κάθε νέος σήμερα, να έχει αύριο προορισμό μια Ελλάδα απαλλαγμένη από όλες τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε και βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα γενιά τη περίοδο που διανύουμε.

Το μήνυμα μας προς τα νέα παιδιά σήμερα δε μπορεί παρά να είναι μόνο ένα:
Δώστε το καλύτερο σας εαυτό όπως κάνατε μέχρι σήμερα και όλα θα πάνε καλά.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και πάνω από όλα υγεία για να μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ξηρομάμος                    Ιωάννης Κρικέλας

No comments: