Βάσανο αγαπημένοι μου φίλοι το τηγάνισμα των ψαριών , όχι για τον κόπο αλλά για τη μυρωδιά , για την ψαρίλα που απλώνεται σ’ολόκληρο το σπίτι για μέρες..
Κι’ όμως υπάρχει λύση , απλή , απολύτως αποτελεσματική και οικονομικότατη , για να μην πούμε ανέξοδη… διαβάστε …
Πριν ξεκινήσετε το τηγάνισμα , βάλτε στο μικρό μάτι της κουζίνας σας να βράζει ένα μεγάλο μπρίκι με νερό και ρίξτε μέσα μερικά γαρίφαλα και ένα-δυο ξυλάκια κανέλλας , ώστε να βράζουν παράλληλα με το τηγάνισμα .
Όχι μόνο δεν θα έχετε φίλοι μου αποπνικτική ψαρίλα αλλά η ατμόσφαιρα σε όλο το σπίτι θα είναι ευωδιασμένη ..
Δοκιμάστε το και θα δείτε ….Κ.Κ.-
No comments:
Post a Comment