26.11.14

ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Οι κάμερες του ξενοδοχείου «έδειξαν» τους συνεργούς του

Είχαν συλλάβει τον μακελάρη του Μικρολίμανου και τον άφησαν να φύγει

26.11.2014 - 12.28

​Πριν από περίπου δύο μήνες, είχε πέσει στα χέρια της αστυνομίας ο πιστολέρο του Μικρολίμανου, ο οποίος γάζωσε θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού της περιοχής, τραυματίζοντας 15 από αυτούς.

Ο Arber Bako είχε προσαχθεί στις 6 Οκτωβρίου, στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, επειδή κινούταν ύποπτα έξω από την ΓΑΔΑ. Τότε, την γλύτωσε… καθώς έδωσε τα πραγματικά του στοιχεία ενώ έδειξε και το αποφυλακιστήριο από τις φυλακές Χανίων.

Οι αστυνομικοί, μετά την εξακρίβωση στοιχείων και αφού δεν εκκρεμούσε κάποιο διωκτικό έγγραφο σε βάρος του, τον άφησαν ελεύθερο. Κι όλα αυτά ενώ φαίνεται πως εκείνος είναι πίσω από δύο επιθέσεις, στην οδό Μιχαλακοπούλου τον περασμένο Αύγουστο και στην Ομόνοια, τον Σεπτέμβριο.

Οι συνεργοί του

Παράλληλα, οι πληροφορίες θέλουν τους δυο άνδρες, οι οποίοι ήταν μαζί του στο μπαρ, το μοιραίο βράδυ και έφυγαν λίγο νωρίτερα από τον δράστη να είναι συνεργοί του. Οι ίδιοι φέρεται να είναι σεσημασμένοι για ληστείες και κλοπές.

Μαζί τους πήγε στο ξενοδοχείο Γαλήνη στο Μικρολίμανο, όπου και έκλεισε το δωμάτιο που διέμενε. Εκεί το πρώτο βράδυ τους επισκέφτηκε μια κοπέλα, η οποία πέρασε το βράδυ τους μαζί τους, ενώ συνολικά φαίνεται πως τον επισκέφτηκαν 5 άνδρες.

Δεν έχει φύγει- κρύβεται

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν ότι ο αδίστακτος κακοποιός δεν έχει φύγει από την χώρα. Εκείνος φαίνεται πως έχει βρει καταφύγιο στον Πειραιά και πιθανολογείται ότι το σπίτι που κρύβεται ανήκει σε κάποιον από τους επισκέπτες του.

Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποιεί έρευνα για τουλάχιστον 4 αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονταν στο μπαρ όταν έγινε η επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από αυτούς, ο οποίος υπηρετεί στην φρουρά της ΓΑΔΑ εκτελούσε χρέη… Dj και εξετάζεται η περίπτωση παράνομης εργασιακής σχέσης.

Πηγή : Ελεύθερος Τύπος

Δημοσίευση: 26.11.2014 - 12.28

http://www.star.gr/

No comments: