28.11.16

BOYΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΦΑΑΝΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τσακώνεται γιατί δεν του έδωσαν στεφάνι να καταθέσει


 
"Ο καθένας φέρνει εδώ το στεφάνι του δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας το έχουμε έτοιμο", είπε η εκπρόσωπος της περιφέρειας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σιμορέλη (Vid)
Χρήστος Δεμέτης
Νοέμβριος 28 2016 10:24
Adtech Ad
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης, μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και πρώην γραμματέας της Ν.Ε του Συνασπισμού Τρικάλων, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Εθνική Αντίσταση.
AdTech Ad
Ο κ. Σιμορέλης ενοχλήθηκε καθώς, όπως ανέφερε, δεν υπήρχε στεφάνι για να καταθέσει. Ο ίδιος είχε λεκτική αντιπαράθεση με την υπεύθυνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία του απάντησε πως, ως είθισται, όποιος θέλει να καταθέσει στεφάνι, ενημερώνει από πριν, το φέρνει και δεν το πληρώνει η Περιφέρεια. "Σας παραγγείλαμε τα στεφάνια και δεν μας τα βάλατε", λέει ο κ. Σιμορέλης.
Η κ. Βαγγελιώ Μπουντούρη δήλωσε πως το στεφάνι ήταν υποχρεωμένος να το φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως εξάλλου έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι που κατέθεσαν. "Δεν είναι υποχρεωμένη η Περιφερειακή Ενότητα να σας φέρει το στεφάνι, το φέρνετε εσείς. Όχι να κάνετε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα και μετά να φεύγετε".
Το περιστατικό καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο του Day Trikala:



news247.gr

" Λιδωρίκι "

Κύριε  Τσίπρα , μάζεψε  το  ..ασκέρι  σου και  μάθε  τους πως  άμα  θέλουν στεφάνι , ΝΑ  ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ  ΝΑ  ΝΑΤΑΘΕΤΕΙ ... AΣΕ  ΠΟΥ  ΝΟΜΊΖΩ ΠΩΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  ΜΟΝΟ  ΣΑΝ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ  ΚΟΜΜΑΤΟΣ ...
                  Ο  ΤΖΑΜΠΑΣ  ...ΠΕΘΑΝΕ
                              www.lidoriki.com

No comments: