28.11.16

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ



 
Για την ακρίβεια οι πρωταγωνιστές της δεν είναι ηθοποιοί, αλλά οι αληθινοί πρωταγωνιστές της ζωής. Και δεν είναι οι μόνοι, απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα
news247
Νοέμβριος 28 2016 12:17
Adtech Ad
Το απέραντο γαλάζιο και η άγρια ομορφιά των ακριτικών ελληνικών νησιών αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για ένα διαφημιστικό σποτ, διαφορετικό από τα άλλα. Η διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ με τα κινηματογραφικά πλάνα και την εξαιρετική μουσική επένδυση έκανε τη διαφορά και κατάφερε να γίνει viral στο ελληνικό διαδίκτυο, πλησιάζοντας το 1 εκατ. Views.
Όπως μας αφηγείται η ταινία, ο μικρός Παναγιώτης, ένα από τα λιγοστά παιδιά στο νησί των Αρκιών, αναμένει τακτικά την άφιξη του Κωστή, συνεργάτη της ΔΕΛΤΑ, ο οποίος φροντίζει να προμηθεύει το μικρό νησί με το πιο πολύτιμο αγαθό. Το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ.
AdTech Ad
Μία ιστορία για ένα παιδί που βιώνει την άγονη Ελλάδα, τις χαρές και τις δυσκολίες της,  και έναν ενήλικας που «δεσμεύεται» να προσφέρει και να εισπράττει τη μοναδική ικανοποίηση που υπάρχει στο τέλος μέσα από τις απλές αλλά μεγάλες πράξεις.

Το Extra Mile

Η επιτυχία του διαφημιστικού σποτ, πέραν φυσικά από την ομορφιά του γνώριμου τοπίου στο Αιγαίο πέλαγος, στηρίζεται σε μια ακόμη αλήθεια. Η ΔΕΛΤΑ έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και μια ιστορία όπως αυτή του μικρού νησιού κοντά στην Πάτμο, δεν αποτελεί την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα.
Οι άνθρωποι του δικτύου εργάζονται κάθε βράδυ την ώρα που η Ελλάδα κοιμάται, με χιόνι ή βροχή, με κάθε καιρό, για να φτάσουν το πρωί σε κάθε ελληνική οικογένεια τα προϊόντα ΔΕΛΤΑ και κυρίως το φρέσκο γάλα. Η αρχή γίνεται στις 1400 φάρμες ανά την επικράτεια – η ΔΕΛΤΑ είναι η εταιρία που απορροφά περισσότερο από 25% της συνολικής παραγωγής ελληνικού αγελαδινού γάλακτος – από όπου ξεκινά ένας καθημερινός αγώνας ώστε τα προϊόντα να φτάσουν όσο πιο φρέσκα και με τα υψηλοτέρα επίπεδα ασφάλειας σε κάθε σπίτι.

Iστορίες καθημερινών ηρώων

Οι άνθρωποι που εργάζονται για τη διανομή του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη χώρα, θα μπορούσαν να γίνουν η πηγή έμπνευσης για αμέτρητα κινηματογραφικά σποτ. Ιστορίες που διηγούνται την προσπάθεια ενός δικτύου και μιας εταιρίας που μετρά σχεδόν 65 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας, να επιτελέσουν το έργο τους. Και από την άλλη, μικρές και μεγαλύτερες κοινωνίες που έχουν μάθει να βρίσκουν, όσο μακριά και αν βρίσκονται, ό, τι καιρό και αν κάνει το αγαπημένο τους φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ. Κάθε μέρα.
Μια εταιρία που στηρίζει τον Έλληνα κτηνοτρόφο από τη Θράκη μέχρι την Πελοπόννησο και διανέμει το φρέσκο γάλα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό μπορεί να ακούγεται αυτονόητο ή και απλό αλλά τελικά δεν είναι, όταν πρέπει να φτάσεις στα πιο δύσβατα, στα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας, από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο, από το Ορμένιο Έβρου μέχρι τους ακριτικούς Αρκιούς. Σε αυτό το σημείο μπαίνει η δέσμευση και το πάθος των ανθρώπων της ΔΕΛΤΑ να ολοκληρώσουν την «αποστολή» αυτή, όσο αντίξοες και αν είναι οι συνθήκες.

Behind the scenes...

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν όπως είπαμε, στους ακριτικούς Αρκιούς των Δωδεκανήσων. Ένα νησί μία ώρα μακριά από την Πάτμο, ανάλογα με τον καιρό!

Η απόλυτη έννοια της άγονης γραμμής. 35 κάτοικοι όλοι κι όλοι. Δύο παιδιά στο δημοτικό σχολείο όλα κι όλα και ένας μόνο δάσκαλος. Ένα από τα δύο ο μικρός Παναγιωτάκης που την περίοδο των γυρισμάτων ήταν μαθητής στη τελευταία τάξη του δημοτικού. Άνθρωποι φιλόξενοι και δοτικοί! Αυτό ήταν το περιβάλλον μας. Αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα γύρω-γύρω με κύμα. Αέρας δυνατός και ένα λιμανάκι νησιού ελληνικού.

Ζήσαμε ότι ακριβώς ζουν οι δύο ήρωες μας. Τους νιώσαμε, μπήκαμε στο πετσί τους. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία για όλη την ομάδα που συμμετείχε στο γύρισμα, μία ομάδα σχετικά μεγάλη για το μικρό νησάκι των 35 κατοίκων, όπου ακόμη και η φιλοξενία και η σίτιση των ανθρώπων ήταν μία πρόκληση για τους κατοίκους. Τα χρονικά περιθώρια για τα γυρίσματα περιορισμένα από « τα ανοίγματα του καιρού». Δύο μέρες όλες κι όλες να τα προφτάσουμε όλα χωρίς συμβιβασμούς.

news247.gr

No comments: