2.4.17

ΤΟ ΛΙΔΟΡΙΚΙ ΣΤΟΛΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ..ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ ΚΑ ΓΙΑ ΤΟ Τ ΚΑΝΑΛΙΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!




Αυγουστιάτικη Κυριακή θύμισε το Λιδωρίκι, πρωτεύουσα του Δήμου Δωρίδος σήμερα 2 Απριλίου στο πλαίσιο των γυρισμάτων της εκπομπής "Από τόπο σε τόπο" με κεντρικό παρουσιαστή τονΧρήστο Μυλωνά.
Οι απανταχού Δωριείς είχαν γεμίσει την κεντρική πλατεία του Λιδωρικίου από όλα τα χωριά της Δωρίδας. Επιπλέον τρία (3) πούλμαν με Δωριείς από την Αθήνα ήρθαν να γεμίσουν πέραν της πλατείας, τον κεντρικό αλλά και παράπλευρους δρόμους της κοινότητας.
Μεγάλη τιμή για την Δωρίδα και το Λιδωρίκι αποτελεί το γεγονός ότι το κανάλι της Βουλής θα προβάλει το επεισόδιο που γυρίστηκε σήμερα… για την ημέρα του Πάσχα. Σαν αποτέλεσμα αυτού όλα τα μάτια της Ελλάδας θα είναι στραμμένα στη Ρούμελη, στη Δωρίδα, στο Λιδωρίκι.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Καπεντζώνης αφού ευχαρίστησε την παραγωγή του καναλιού και προσωπικά τον Χρήστο Μυλωνά για την αγάπη που δείχνει στην Δωρίδα μας, ευχαρίστησε και το πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, στον οποίο θα αποσταλεί και έγγραφο ευχαριστήριο μήνυμα εκ μέρους του Δήμου.
Τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιδωρικίου, το χορευτικό τμήμα της Δωρικής Αδελφότητας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κονιάκου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλύφας και η Αδελφότητα Κονιακωτών Δωρίδος "ο Άγιος Γεώργιος" ντυμένοι με παραδοσιακές στολές χόρεψαν και διασκέδασαν όλους τους παρευρισκόμενους.
Καλή προβολή λοιπόν την Κυριακή του Πάσχα για όλους μας...Δείτε και πλούσιο φωτορεπορτάζ












Αναρτήθηκε από "DORIDA news"
WWW.LIDORIKI.COM 

No comments: