27.4.07

ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ ΛΙΔΟΡΙΚΙ......

Επί τέλους !! είμαστε στο πανέμορφο χωριό μας , αγαπητοί μας φίλοι και θα σας μεταφέρουμε ότι είδαμε , ότι ακούσαμε και φυσικά ότι είδαμε σεργιανίζοντας τα σοκάκια και τις γειτονιές του .
Πρώτα- πρώτα τα ευχάριστα , άρχισε να λειτουργεί , έστω και προσωρινά , το Κέντρο ελεύθερης ...πρόσβασης κ.λ.π. στους Η/Υ , αυτό ντε που είναι σε μιά αίθουσα του Γυμνασίου μας και ήταν διπλοκλειδωμένο καιρόόόόόόοοοοο, τώρα γιά το πόσο καιρό δεν το ξέρουμε , αλλά μετά από πολύμηνη...γκρίνια μας , αισθανόμαστε κάποια...ικανοποίηση , και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το ενδιαφέρον , γιά το θέμα αυτό , του Αντιδήμαρχου και παλιού καλού μας φίλου κ.Αθ.Κοκμοτού που τον είχαμε κυριολεκτικά...ζαλίσει , ας είναι καλά .
Το κέντρο λειτουργεί Τρίτη και Πέμτη 5-8 , με ..επιβλέπουσα μιά χωριανή μας νεαρή επιστήμονα , την Κωνσταντίνα Αθαν . Πέτρου , φοιτήτρια Νομικής στο πτυχίο , που..λόγω καταλήψεων προσεφέρθη ευγενώς ( ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ) να βάλη...ένα χεράκι , μιά και βρίσκεται στο χωριό μας , 'αντε....και στης....βιβλιοθήκης.....
Προτείνουμε , να προσληφθεί κάποιο Λιδορικιώτικο παιδί που να καλύπτει τις ανάγκες Βιβλιοθήκης και Κέντρου...κ.λ.π η ας...αποσπαστεί κάποιος υπάλληλος του Δήμου , αν βέβαια...περισσεύει !!!!

Κατά τα άλλα..'ολα είναι είναι στη..θέση τους , 'οπως τα αφήσαμε πριν από..δυό μήνες , το σοκάκι που οδηγεί στα σχολεία μας γεμάτο..σκουπίδια , το γυμναστήριο επίσης , οι προαύλιοι χώροι των σχολείων μας ...επίσης και πάει..λέγοντας....ο δρόμος πάνω απ'τη Βαθειά τα..ίδια , όμορφος κόσμος...παστρικός..αγγελικά πλασμένος...και βέβαια γιά όλα αυτά έχουμε τις ...απαραίτητες ( ΘΛΙΒΕΡΕΣ ) φωτογραφικές...αποδείξεις , θα τις δείτε και θα κρίνετε....

Γιά το πως πέρασαν οι χωριανοί μας ( οι τυχεροί...) το Πάσχα , θα κάνουμε...ρεπορτάζ και θα σας..ενημερώσουμε....

No comments: