25.12.09

MAΘΑΜΕ..ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ..ΑΚΟΥΣΑΜΕ ..ΜΑΣ..ΕΙΠΑΝ…

 

 Κ’ Η  ΜΥΛΩΝΟΥ ΤΟΝ  ..ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ..ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ…

   Σε ένα..κρεσσέντο ..ταπεινοφροσύνης , αδέρφια , ο συντάκτης της  “ Συλλογικής “ εφημερίδας , Φωνή της Πεντάπολης , εξωτερικεύει από ( ξένου )..βήματος τους..πολύ..ευσεβείς του πόθους ..διαβάστε τι..ψαρέψαμε στο τελευταίο φύλλο (σελ:5 ) :

   “  Ευχαριστήρια στο Δήμο Λιδορικίου “

    Το Δ.Σ  του Συλλόγου ευχαριστεί το Δήμο Λιδορικίου , γιά την έμπρακτη βοήθειά του και συμμετοχή του στις θερινές εκδηλώσεις μας . Η συνεργασία μας ήταν , είναι και θα είναι προϋπόθεση σε οποιαδήποτε επιτυχημένη εκδήλωσή μας .

   Δεν ξεχνάμε πως απ’ το χωριό μας είναι ο Δήμαρχος και δύο Αντιδήμαρχοι , ουσιαστικά ο Δήμος Λιδορικίου είναι δικός μας . Εξάλλου κάποτε ο Δήμος αυτός λεγόταν Δήμος Αιγιτίου . Έχουμε από τότε την τιμή στο όνομα και στην ουσία . “

   Δεν γνωρίζουμε ποιός είναι ο..συγγραφέας αυτού του…βαρυσήμαντου άρθρου , αλλά αναρωτιόμαστε , συμφωνεί΄μ’ αυτή τη ..λογική (;) και το Δ.Σ. του Συλλόγου ; Πολύ θα θέλαμε να το γνωρίζουμε ..

  Αντί ..σχολίου στο..σχόλιο , θα απαντήσουμε ..εμμέτρως με μιά όμορφη παροιμία του..πάνσοφου λαού μας , κι΄οποιος καταλάβει…κατάλαβε…

                  “  Θυμίζουμε στον φίλο μας

                     κάτι..γνωστό , σε..όλους ,

                     πως τα ..μεταξωτά..βρακιά ,

                     θέλουν και..φίνους…….λους !!”

   Και φυσικά , και γιά την αποκατάσταση , της..ιστορικής αλήθειας , θα θέλαμε να ματαξανα..θυμίσουμε , πως ο Δήμος μας , πράγματι λεγόταν Δήμος Αιγιτίου , ποτέ όμως Δήμος..Στρούζας , αν δεν κάνουμε ..λάθος φυσικά…

     Βέβαια , διαβάσαμε και άλλα , πολλά και διάφορα , στο ίδιο φύλλο , όπως π.χ . πως ο Δήμος ΤΟΥΣ (!) , αγόρασε εννιά (9) οικόπεδα , εντός οικισμού που στο…μέλλον , μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιά..καφετέρια , πλατεία κλπ..κλπ , έχουν ..πολιτιστικά οράματα οι..άνθρωποι , μπράβο τους..εμείς θα λέγαμε να γίνει και..αίθουσα..όπερας , γιατί όχι ; Δεν γνωρίζουμε σε ποιό ποσό φτάνει το ..κόστος της αγοράς , αλλά , μέχρι τώρα τουλάχιστον , ξέραμε , πως τα…ραπανάκια γιά την..όρεξη είναι..περιττά , σαν δεν υπάρχει..φαί..

   Τελειώνοντας , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι , γιά τις πληροφορίες που μάθαμε , πως δηλαδή ο Δήμος Λιδορικίου είναι του…Ευριπίδη , κάτι που φυσικά δεν γνωρίζαμε , όπως επίσης πως οι παρακάτω επιχειρηματίες , που εμείς νομίζαμε ..Λιδορικιώτες , είναι τελικά..όχι..Λιδορικιώτες !!!

   Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος   Τυροκομικά

   Ζέκιος Αθανάσιος (;)    Γραφ.Τουρισμού

   Κρικέλας Ιωάννης και Απόστολος   Τυροκομικά κλπ.

…Αλήθεια , οι..παραπάνω το ξέρουν πως δεν είναι…Λιδορικιώτες ;…απλά ρωτάμε…

   Τελειώνοντας..οριστικά , θα συμβουλεύαμε , τον ..ανώνυμο συντάκτη , να χρησιμοποιεί , τουλάχιστον το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο , το λεγόμενο και..ευγενείας , μιάς και η εφημερίδα δεν είναι ..προσωπική , αλλά ..άλλων , θα ήταν πιό..κομψο και..δεοντολικώς ..παραδεκτό , το…Μάθαμε ..ακούσαμε ..ειδαμε ..μας είπαν …αν και θα λέγαμε , και όχι μόνον ..εμείς , πως αυτοί οι…ανούσιοι κουραστικοί μονόλογοι , των ιδίων και..ιδίων , να περιοριστούν , καλά δεν υπάρχουν άλλοι , νέοι άνθρωποι , δεν υπάρχουν άλλα ..ενδιαφέροντα , πέρα απ’ τα…επαναλαμβανόμενα διαρκώς ;

   Οι Συλλογικές εφημερίδες αγαπητοί , ..ιδιοκτήτες του Δήμου μας , έχουν άλλο σκοπό , δεν είναι..πεδία βολής , γιά να ασκούνται..ξένοι..φαντάροι , όποιος βέβαια , θέλει να..προβάλλει τις δικές του απόψεις , δεν έχει παρά να βγάλει εφημερίδα , που να ..πληρώνει ο ίδιος , ή..να φκιάξει μιά..ιστοσελίδα , πολύ-πολύ…εύκολον !!

         Καλό  σας  βράδυ….Κ.-

No comments: