29.5.11

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…

"Αγανακτισμένοι" πολίτες στον Αλμυρό - Φωτογραφίες & βίντεο

Η πρώτη συγκέντρωση αγανακτισμένων πολιτών του Αλμυρού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Η ειρηνική διαμαρτυρία ξεκίνησε λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα και κράτησε μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες. Στην αρχή, οι πολίτες αντάλλαξαν απόψεις για την κρίση στην Ελλάδα και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον. Στη συνέχεια το εφηβικό συγκρότημα "THE QUASARS" ανέλαβε δράση διατηρώντας το ενδιαφέρον των συγκεντρωμένων.
Οι αγανακτισμένοι πολίτες έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή 06.30 το απόγευμα στην πλατεία. Η σελίδα στο Facebook.
Μηνύματα νέων, που εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν ένα καλύτερο μέλλον, αντικρίζει κανείς και στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την «Ευρωπαϊκή Επανάσταση». Οι δημιουργοί της σελίδας, Έλληνες και Ισπανοί, καλούν όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις κεντρικές πλατείες των χωρών τους.
«Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας [...]» Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα» αναφέρει η ανακοίνωση στη σελίδα.
Κλικ για μεγέθυνση:



No comments: