23.12.11

“ AΡΧΙΣΕ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ “

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ  στην  “ Ώρα της  Φωκίδας “

 

PC130717


   Η ΔΟΥ Λιδωρικίου έκλεισε και τώρα άρχισε ο Γολγοθάς των κατοίκων της περιοχής της Δωρίδας ορεινής και εν μέρει παραλιακής.
   Η πρωτεύουσα Δωρίδας το Λιδωρίκι στερήθηκε μια από τις πιο εξυπηρετικές υπηρεσίες του Δημοσίου για πολλά χρόνια από της απελευθερώσεως της Ελλάδας από τους Τούρκους.
   Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι, βρίζουν και αναθεματίζουν κράτος και υπευθύνους.
   Φροντίζουν τάχα για την αποκέντρωση που πάντα υποσχόντουσαν , αλλά δυστυχώς με αυτές τις ενέργειες φέρνουν αντίθετο αποτέλεσμα, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν την ύπαιθρο.
   Διότι μπορεί οι κάτοικοι της Αρτοτίνας, Κερασιάς και άλλων ορεινών χωριών Πενταγιούς, κ.λ.π. για να περάσουν από Άμφισσα να θέλουν 180 – 200 χιλιόμετρα.
   Αλλά ας το σκεφτούν οι υπεύθυνοι που δημιούργησαν αυτή τη κατάσταση , τι θα πουν μεθαύριο και τι θα υποσχεθούν;
   Καλύτερα να μην έλθουν καθόλου διότι υπάρχει περίπτωση να λυντσαριστούν!
   Αλλά και εμείς οι κάτοικοι της Δωρίδας εις εκδήλωση διαμαρτυρίας να μην πάμε πληρώσουμε καθόλου. Διότι με αυτές τις ενέργειες μας απογοήτευσαν και αν υπάρχουν νέοι που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή δεν θα το τολμήσουν.
   Η πρωτεύουσα της Δωρίδας είναι φυσιολογικά στο κέντρο της περιοχής και έχει ιδιαιτερότητες από άλλες περιοχές που είχανε ΔΟΥ και έκλεισαν και λόγω των ορεινών περιοχών και αποστάσεων.
   Ας το σκεφτούν και να ανακαλέσουν για αυτή την εγκληματική ενέργεια.


Κωνσταντίνος Σκούτας
Κάτοικος Λιδωρικίου

 

DSC08097

No comments: