31.12.14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΔΩΡΙΔΑΣ

clip_image002

 

31-12-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκπληξη και ερωτηματικά προκαλεί η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας, ο οποίος ως γνήσια μητρική συνιστώσα του κομματικού του μηχανισμού, μέσα στην απίστευτη αλαζονεία του για εξουσία, προσπαθεί να διαστρεβλώσει όχι μόνο τη πραγματικότητα και την αλήθεια, αλλά και να ξαναγράψει την ιστορία.

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι στη χθεσινή του ανακοίνωση, προσπαθεί να χρεώσει ακόμη και το σχέδιο «Καλλικράτης» και τη δημιουργία του Δήμου Δωρίδος στη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στη σημερινή βουλευτή του Νομού.

Οι εμπνευστές της ανακοίνωσης, ξεχνούν ή μάλλον θέλουν να ξεχάσουν ποιοι ήταν στην εξουσία και δημιούργησαν-εφάρμοσαν το σχέδιο «Καλλικράτης» στην αυτοδιοίκηση.

Και είναι λογικό να θέλουν να το ξεχάσουν, γιατί πολλοί εξ αυτών προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αυτοί που πανικόβλητοι, είτε από το γεγονός ότι έχασαν τα κάποια συντεχνιακά τους προνόμια, είτε προσδοκώντας μια δεύτερη πολιτική καριέρα, βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά και έτρεξαν να συμπλεύσουν μαζί του.

Μόνο που δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες της Δωρίδας έχουν και μνήμη και κρίση, όπως εξάλλου του απέδειξαν και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Δυστυχώς για τη χώρα μία συμμαχία ανεύθυνων και ακραίων, επέλεξε ετούτη τη κρίσιμη ώρα, να μας σύρει σε πρόωρες εκλογές, ενάντια στη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια συναίνεσης.

Επέλεξε να εμπλέξει τη χώρα στη μεγαλύτερη αβεβαιότητα που έχει βιώσει.

Και αυτά δεν είναι κινδυνολογία.

Οφείλουμε να τα λέμε.

Η Νέα Δημοκρατία κατέρχεται στις εκλογές, με όπλο της την αλήθεια, όχι κρύβοντας την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα δυόμιση χρόνια, όλοι μαζί, καταφέραμε να κάνουμε τόσο πολλά και να φτάσουμε τόσο κοντά στην τελική λύτρωση.

Η οικονομία μας έκανε μεγάλα άλματα.

Δεν πρόκειται ο λαός μας να αφήσει να επιστρέψουμε στην κρίση, στην απομόνωση, στα ελλείμματα, στον αναγκαστικό δανεισμό.

Δεν πρόκειται ο λαός μας να αφήσει τις δικές του θυσίες του να πάνε χαμένες.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ μικραίνει και στο τέλος θα ανατραπεί και η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές.

Οι Έλληνες απαιτούν από όλους μας να αγωνιστούμε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με αιματηρές θυσίες τα τελευταία χρόνια, ώστε να οδηγηθούμε με ασφάλεια στην οριστική έξοδο από την κρίση. Ας ξανασκεφτούν, λοιπόν, όλοι πού μπορεί να οδηγήσει τη χώρα η διχόνοια, η λάσπη και οι ύβρεις.

No comments: