29.3.16

THN ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ "ΓΚΙΩΝΑ "

Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, οι Λιδωρικιώτες ψηφίζουν για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Λιδωρικιωτών Η ΓΚΙΩΝΑ.
Η διεύθυνση των γραφείων του Συλλόγου μας είναι στο Βύρωνα, Μέλητος 3 και Καισαρείας  και το τηλέφωνο μας είναι 210 7646504.
Προσπαθήσαμε όλοι μαζί και έτσι σχηματίστηκε ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από νέους ανθρώπους, από τα δικά μας παιδιά.
Συμμετέχουν σ’ αυτό και κάποια από τα παλιά μέλη του Συμβουλίου. Χρειάζονται και αυτοί. Αποτελούν το χθες και το σήμερα του Συνδέσμου , οι νέοι όμως υποψήφιοι, τα νέα παιδιά, αποτελούν το μέλλον του Συνδέσμου, αποτελούν το αύριο.
Μην τα απογοητεύσετε με την απουσία σας από την ψηφοφορία. Σας παραθέτω λίγα λόγια για τον καθένα υποψήφιο !!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναγνωστόπουλος Σπύρος : Είναι γιός της Έφης Ανδρίτσου και είναι μηχανολόγος – μηχανικός. Υποψήφιος για πρώτη φορά.
Γεροδήμου Χαραλαμπία. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πριν πολλά χρόνια και είναι συνταξιούχος.
Γκόλφης Ανδρέας : Είναι γιός του Γιώργου Γκόλφη και της Βασιλικής Ζέκιου και είναι οικονομολόγος. Υποψήφιος για πρώτη φορά.
Γκομόζια – Πλακιώτη Αναστασία. Ο πατέρας της ήταν ο Σάκης Γκομόζιας που διατηρούσε μέχρι το θάνατό του από τα μεγαλύτερα εμπορικά την εποχή εκείνη στο Λιδωρίκι.
Γούρα Δέδε Μαρία. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για πολλά χρόνια και είναι συνταξιούχος.
Καψάλης Ευθύμιος : Είναι γιός του Γιώργου Καψάλη και είναι μαθηματικός. Υποψήφιος για πρώτη φορά.
Κλώσσα Μαρία : Παλιό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και είναι συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε.
Κλώσσα – Καραμέτα Παναγιώτα. Είναι κόρη του Χαράλαμπου Κλώσσα, που ήταν τσαγκάρης στο Λιδωρίκι και είναι ιδιωτική υπάλληλος. Υποψήφια για πρώτη φορά.
Κολοβός Αριστείδης : Κατάγεται από Αρτοτίνα, αποφοίτησε από το Λύκειο Λιδωρικίου , είναι σύζυγος της Γεωργίας Κολοκύθα και σήμερα είναι συνταξιούχος. Υποψήφιος για πρώτη φορά.
Μαγριπλής Γιώργος : Είναι γιός του παλιού μέλους του Συλλόγου μας Δήμητρας (Τούλας) Ξηρομάμου – Λαβίδα και είναι επιχειρηματίας. Υποψήφιος για πρώτη φορά.
Τσώνος Κωνσταντίνος : Παλιό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι Οικονομολόγος και διατηρεί φορο-λογιστικό γραφείο στο Βύρωνα.
Χαραλαμποπούλου – Καραθανάση Χαρίκλεια (Λίτσα) : Παλιό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι κόρη της αδελφής του τότε Γραμματέα της Κοινότητας Λιδωρικίου Γιώργου Ταμβάκη και είναι συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε.


Για την Εξελεγκτική Επιτροπή :

Αλεξίου Βασίλειος : Είναι συνταξιούχος Εφοριακός. Υποψήφιος για πρώτη φορά.
Ανέστος Χρήστος : Είναι συνταξιούχος δάσκαλος και από τα πιο κοντινά μέλη Συλλόγου μας. Υπήρξε μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής επί πολλά χρόνια.
Ξηρομάμου Μαρία : Κόρη του Ηλία Ξηρομάμου και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Υποψήφια για πρώτη φορά.

Σύνδεσμος  Λιδωρικιωτών η  " ΓΚΙΩΝΑ "

www.lidoriki.com 

No comments: