28.3.17

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ : ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙ Ω , ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΚΛΟΓΕΣ 'Η ΔΗΜOΨΗΦΙΣΜA

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να κλείσει μία συμφωνία που θα φέρει δεινά στην κοινωνία και ότι “στο αδιέξοδο δεν είναι η απάντηση να υπογράψουμε το αδιέξοδο”, απαντώντας αινιγματικά στο ερώτημα εκλογών ή δημοψηφίσματος
Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να υπογράψει μία συμφωνία που θα φέρει δεινά στην κοινωνία, καθώς “στο αδιέξοδο δεν είναι απάντηση να υπογράψουμε το αδιέξοδο”, εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου.

AdTech Ad

Μια συμφωνία που θα φέρει τόσα δεινά σε συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες, δεν πρέπει να την κλείσει αυτή η κυβέρνηση. Αυτό το έχω πει και το έχουν πει όλοι. Αυτό, όμως, προϋποθέτει ότι θα δούμε τη συμφωνία ως ένα σύνολο”, είπε στο Real FM η αντιπρόεδρος της Βουλής.



“Πολιτικά αυτήν τη στιγμή ως Αριστερά κοιτάμε τα κοινωνικά υποκείμενα που θα πληγούν από κάποια μέτρα τι κάνουν. Αυτό εμένα με ανησυχεί περισσότερο από τη συμφωνία. Συζητάμε όλα αυτά τα ακραία. Ποιος αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή;”, πρόσθεσε.



Στο ερώτημα αν αποκλείει να φτάσουμε σε ένα καλοκαίρι του 2015, αν επιμείνουν οι δανειστές, η πρώην υπουργός απάντησε: «Στο αδιέξοδο δεν είναι η απάντηση να υπογράψουμε το αδιέξοδο. Η απάντηση είναι να αναζητήσουμε υπερβάσεις, θα τις βρούμε ως κοινωνία. Όχι, όμως, να πετροβολάμε προς την ίδια κατεύθυνση».



Ερωτηθείσα αν η υπέρβαση θα μπορούσε να είναι εκλογές ή δημοψήφισμα, η ίδια είπε: «Αυτό δεν μπορώ ούτε να το αποκλείσω, ούτε να το προτείνω, γιατί αυτή τη στιγμή είναι εκτός της ημερήσιας διάταξης».
(Φωτογραφίαη: Sooc)
NEWS247 .GR

  " LIDORIKI " 
Η .." ΠΥΘΙΑ "  ΟΜΙΛΗΣΕΝ "....!!!!

ΟΡΕ  ΠΟΥ..ΣΑΙ, ΘΕΙΑ  ΜΑΛΑΜΑΙΝΑ  ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΒΡΕΓΜΈΝΗ  ΤΗ...ΣΑΝΊΔΑ ;;;; 

No comments: