29.3.17

O ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ , Ο ΧΑΛΙΟΡΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΚΙΔΑ !!



Την εξαιρετική σχέση του νεαρού πολιτευτήΚωνσταντίνου Χαλιορήαπό την Δωρίδα, με την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποδηλώνουν με ρεπορτάζ τουςπολλές εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας κατά καιρούς.
Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και η χθεσινή εμφάνιση του νεαρού πολιτευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star Κεντρικής Ελλάδας.
Από την γενικότερη συζήτηση με την δημοσιογράφο Λένα Παρασκευάπέραν της ιδιαιτερης αναφοράς του στην Δωρίδα και στο αγαπημένο του Καστράκι, προέκυψε ότι δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψη τουΚυριάκου Μητσοτάκη στην Φωκίδα, τον νομό επισκέφθηκε εκ νέου για λόγους αναψυχής οΜακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ.
Η επίσκεψη κρατήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με σκοπό να διασφαλιστεί η ξεκούραση τόσο του Μακάριου Λαζαρίδη όσο και της συζήγου του που τον συνόδευε. Την διαμονή τους εξασφάλισε στην Αγόριανη (Επτάλοφος) Φωκίδας ο Κωνσταντίνος Χαλιορής,μοναδικός γνώστης της επίσκεψης του ζευγαριού.
Το πρόγραμμα εκτός από ξεκούραση περιελάμβανε και επιλεκτικές επισκεψεις τους σε Βαγονέτο, Μαριολάτα, στο Οινοποιείο Αργυρίου, στο τυροκομείο Αυγέρη και στο Χάνι της Γραβιάς. Οι τριήμερες συζητήσεις του νεαρού πολιτευτή με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αφορούσαν τόσο τοπικά όσο και εθνικά θέματα.
Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της αποστολής μίας καινούργιας Ελληνικής σημαίας από τον Πρόεδρο της ΝΔ στο Χάνι της Γραβιάς. Μετά την επιστροφή του Μακαριου Λαζαρίδη στην Αθήνα, ο ίδιος ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι η σημαία που δεσπόζει περήφανα στο μνημείο είχε υποστεί φθορές. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε μαζί με προσωπική επιστολή στον πρόεδρο της κοινότητας Γραβιάς, μία νέα σημαία.  
"DORIDA news" -

No comments: