25.2.13

ΕΠΙΣΤΟΛΗ–ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  •  

  • Του  Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Δωρίδος κ. Κων/νου Κουτσούμπα στο Πρόεδρο της Τ.Κ. Λιδωρικίου κ. Χαράλαμπο Πέτρου‏

 

«Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες, γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;»

   Αξιότιμε πρόεδρε της Τοπικής Κοινότητας Λιδωρικίου. Φίλε Μπάμπη , με τη συνέντευξη μου στην Ω.Τ.Φ περιέγραψα συνοπτικά τη πραγματική εικόνα που διαμορφώνεται κατά τη διετία που έχει την ευθύνη η παρούσα Δημοτική Αρχή και επιμένω πως έχει να παρουσιάσει το απολυτό μηδέν.

   Αυτό το παρακολουθώ όχι μόνο από τα Χαβάνια, που από εκεί ψηλά σε πληροφορώ δεν κρύβεται τίποτα, αλλά και από τη συμμετοχή μου στην Οικονομική επιτροπή του Δήμου.

   Πιστεύω θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ότι γίνεται και όποια δαπάνη διατίθεται εγκρίνεται από τη συγκεκριμένη επιτροπή, για να σου αποδείξω αν είμαι ενήμερος η όχι των δράσεων του Δήμου, εν πάση περίπτωση σου έδωσα την ευκαιρία με τη συνέντευξη μου να διεκδικήσεις κάποια έργα απαραίτητα για το χωριό μας από τη Δημοτική Αρχή, ώστε να βάλετε και εσείς ένα λιθαράκι για την ανάπτυξη της περιοχής που διακαώς επιθυμείτε, συμφώνα με τα λεγόμενα σου.

   Αντί αυτού αρκέστηκες σε μια αήθη ανούσια αλαζονική πολιτικάντη επίθεση στο πρόσωπο μού λες και τους Λιδωρικιώτες τους ενδιαφέρουν οι προσωπικές αντιπαραθέσει και όχι οι ενέργειες που θα βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο και θα φέρουν ώθηση και ανάπτυξη στη περιοχή. Αυτή είναι τακτική αυτών που δεν έχουν κάτι να επιδείξουν και ρίχνουν λάσπη να θολώσουν τα νερά. Άνθρωποι οι όποιοι πίσω από κομματικές σημαίες βολευτήκαν εις βάρος άλλων αποφεύγοντας ακόμη και να υπηρετήσουν τη πατρίδα τους. Όλοι ξέρουν ποιος και τι είναι ο καθένας Ο κόσμος απαιτεί έργα και ουσία πρόεδρε, απαίτηση όλων μας είναι στο αμέσως επόμενο διάστημα να υλοποιήσετε έργα που προάγουν την ανάπτυξη του χωρίου μας. Λυπάμαι και το θεωρώ ολίσθημα εκ μέρους σου να χαρακτηρίζεις ολόκληρο τον κλάδο των κτηνοτροφών, τον πιο παραγωγικό τομέα της περιοχής μας κλεφτές. Όμως σε ότι με αφορά προσωπικά η συγκεκριμένη μομφή, παρακαλώ τη Δημοτική Αρχή να στείλει την επιτροπή Καταμέτρησης Ζωών να διασταυρώσουν τα στοιχειά και να προβούν στη καταμέτρηση των ζωών μου και αν δεν επαληθευτεί ο κ. Πέτρου, επιφυλάσσομαι για περεταίρω ενέργειές μου.

   Όπως προανέφερα, οι πολιτικές αντιπαραθέσεις δε λύνουν προβλήματα, αλλά καταφεύγουν σε αυτές όσοι δεν έχουν να επιδείξουν έργο.

   Θα προξενούσε ιδιαίτερη χαρά τόσο σε εμένα, όσο και σε όλους τους Λιδωρικιώτες, αν απαλλαγμένος από τις γνώριμες συνήθειές σας, ασχοληθείτε με τα προβλήματα όλων των δημοτών, ώστε να επιτελέσετε κάποιο ουσιαστικό έργο, για το καλό του χωριού μας.

   Φίλε Μπάμπη, «Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες, γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;»

Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δωρίδος

No comments: