25.4.14

ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Υποψήφιος από το Λιδωρίκι ο Νικήτας Σταματελόπουλος

 

Ο Νικήτας Σταματελόπουλος κατάγεται από το Λιδωρίκι και είναι υποψήφιος στο Δήμο Βριλησσίων με τον Συνδυασμό «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια», με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Ιωαννίδη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μαΐου 1983, με καταγωγή από το Τουρκολέκα Αρκαδίας και το Λιδωρίκι Φωκίδας (το γένος Κουτσούμπα). Κατοικεί στα Βριλήσσια τα τελευταία είκοσι τέσσερα χρόνια.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γλωσσολογία, καθώς και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με ειδίκευση στη Γλωσσική Τεχνολογία. Εργάζεται από το 2009 ως Καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τόσο στην Ιδιωτική (Αρσάκειο Ψυχικού) όσο και στη Δημόσια.

Τη φετινή χρονιά διδάσκει στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Αχαρνών. Επέδειξε έντονη δραστηριότητα καθ’ όλα τα φοιτητικά του χρόνια στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως με την καλαθοσφαίριση.

Είναι Γενικός Γραμματέας της Τ.Ο. της Ν.Δ. στα Βριλήσσια, Ταμίας του Συνδέσμου Αρκάδων Βριλησσίων και μέλος του Συλλόγου Αθηνών «Τρεις Ιεράρχες».

Για επικοινωνία: τηλέφωνο 6976040449, σελίδα facebook www.facebook.com/nikitas.stamatelopoulos

"DORIDA news

No comments: