25.4.14

DOLL , KITTEN KAI BRYNN : ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΝΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

 

Το πρώτο του παιδί περιμένει το πρώτο παντρεμένο θηλυκό τρίο στην ιστορία (Vid)

news247 Απρίλιος 23 2014 18:22

Οι Doll, Kitten και Brynn από τη Μασαχουσέτη ένωσαν τις ζωές τους σε μία τελετή τύπου γάμου τον περασμένο Αύγουστο και τον Ιούλιο περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Για την ακρίβεια, η 27χρονη Kitten είναι έγκυος από εθελοντή δότη. Οι τρεις γυναίκες σύντροφοι σχεδιάζουν μάλιστα να κάνουν από ένα παιδί η κάθε μία με την ίδια διαδικασία.

Η νεαρή Kitten μάλιστα θα είναι εκείνη που θα φέρει στον κόσμο και τα τρία παιδιά, χρησιμοποιώντας τα ωάρια των συζύγων της και εθελοντές δότες. Το παντρεμένο τρίο, προτίθεται να προχωρήσει και σε υιοθεσία παιδιών αν δεν τα καταφέρει με φυσιολογικό τοκετό.

Η τελετή γάμου των τριών έγινε τον περασμένο Αύγουστο με την πλήρη συγκατάθεση των γονέων τους. Στην πραγματικότητα οι Brynn και Kitten είναι παντρεμένες νόμιμα και η Doll είναι κάτι σαν λογοδοσμένη και με τις δύο με συμφωνητικό, μιας και η εκκλησία δεν επιτρέπει τη σύναψη γάμου μεταξύ τριών ανθρώπων.

Η ιστορία των τριών ξεκινάει το 2009 όταν η Brynn πρωτοσυνάντησε τη Doll σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Νωρίτερα είχε προλάβει να παντρευτεί και να χωρίσει δύο φορές, και πάλι με άτομα του ίδιου φύλου.

Μετά τη γνωριμία τους με την Kitten, οι τρεις γυναίκες αποφάσισαν να μετακομίσουν μαζί στο ίδιο σπίτι. Σε ότι αφορά την απόφαση τους να κυοφορήσει μόνο η τρίτη σύντροφος, οι ίδιες λένε πως η 27χρονη Kitten είναι εκείνη που θέλει περισσότερο από όλες τους να γίνει "μητέρα πλήρους απασχόλησης".

Όπως αναφέρουν είναι πιστές στη μεταξύ τους σχέση και δεν θέλουν τέταρτο πρόσωπο. Ελπίζουν κάποια στιγμή ο κόσμος να αποδεχθεί τέτοιου είδους σχέσεις.

Η εκπαίδευση των παιδιών τους, θα γίνει μάλιστα κατ' οίκον, όπως δημοσιεύει η Dailymail.

No comments: