29.4.14

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΙΜ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ !

 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα αποφασίσουν οι ίδιοι πως θα μοιραστούν το ποσό των 200.000 ευρώ με το οποίο θα επιβραβευτούν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η συμβολή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην έως τώρα πορεία της ομάδας είναι καθοριστική, αφού με τη σκληρή δουλειά, την προσπάθεια και την απόδοση τους, στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο την εξυγίανση που επιχειρείται στην ΠΑΕ.
Μετά το εμφατικό διπλό με 0-3 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, είχε αποφασιστεί ότι εφόσον κατακτούσαν και το Κύπελλο Ελλάδας, θα μοιράζονταν ένα πριμ της τάξεως των 200.000 ευρώ.
Μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας, ο Νίκος Νταμπίζας συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και συζήτησαν για τον τρόπο καταβολής της χρηματικής επιβράβευσης τους. Αποφασίστηκε οι παίκτες να παραλάβουν όλο το ποσό και να το διαχειριστούν οι ίδιοι, αποφασίζοντας δηλαδή τον τρόπο με το οποίο θα το μοιραστούν.
Ακόμα, έχουν ήδη τονίσει ότι ένα μέρος θα διατεθεί στο υπαλληλικό προσωπικό του τμήματος, το οποίο μοχθεί καθημερινά και με επαγγελματικό για την απρόσκοπτη προετοιμασία τους.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι ποδοσφαιριστές λειτούργησαν παναθηναϊκά, έχοντας πλήρη επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Δεν ζήτησαν παράλογα χρήματα για τις επιτυχίες του και δεν απαίτησαν πριμ μετά τη νίκη στο Φάληρο, γνωρίζοντας ότι εκείνο το αποτέλεσμα δεν είχε ουσιαστικό όφελος εκτός από το γόητρο και το πρεστίζ του Τριφυλλιού.
Οι 200.000 ευρώ θα διατεθούν στους ποδοσφαιριστές αμέσως μόλις η διοίκηση παραλάβει από την ΕΠΟ τα χρήματα που δικαιούται ο Παναθηναϊκός ως ο νικητής της διοργάνωσης.

kafeneio

No comments: