26.4.14

ΠΩΣ ΘΑ..” ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ “ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δήμος Δωρίδας
Δημοτική Ενότητα Βαρδουσίων

Στη Δημοτική Ενότητα Βαρδουσίων, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έως τρεις σταυρούς σε υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητάς του και έναν σταυρό σε υποψήφιο από τις υπόλοιπες Δημοτικές
Ενότητες. Συνολικά από Δημοτική Ενότητα Βαρδουσίων εκλέγονται 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι.


Τοπική Κοινότητα Αλποχωρίου
Στην Τοπική Κοινότητα Αλποχωρίου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεταιεκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Αρτοτίνας
Στην Τοπική Κοινότητα Αρτοτίνας, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Διχωρίου
Στην Τοπική Κοινότητα Διχωρίου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Ζωριάνου
Στην Τοπική Κοινότητα Ζωριάνου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Κερασιάς
Στην Τοπική Κοινότητα Κερασιάς, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Κόκκινου
Στην Τοπική Κοινότητα Κόκκινου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Κουπακίου

Στην Τοπική Κοινότητα Κουπακίου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Κριατσίου
Στην Τοπική Κοινότητα Κριατσίου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Κροκυλείου

Στην Τοπική Κοινότητα Κροκυλείου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Πενταγιών
Στην Τοπική Κοινότητα Πενταγιών, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Περιβολίου
Στην Τοπική Κοινότητα Περιβολίου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Τριστένου
Στην Τοπική Κοινότητα Τριστένου, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας.


Τοπική Κοινότητα Υψηλού Χωριού
Στην Τοπική Κοινότητα Υψηλού Χωριού, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν σταυρό, ενώ εκλέγεται εκπρόσωπος της Κοινότητας

‘Ωρα  της  Φωκίδας

No comments: