29.4.15

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΝΥ ΣΠΑΝΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ


Τι αποκαλύπτουν για την οικογένεια;

Συχνοί φαίνεται πως ήταν οι τσακωμοί των γονιών της μικρής Αννυ, που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, όπως αποκαλύπτουν οι γείτονες...

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, ο άντρας που φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού έμενε τους τελευταίους πέντε μήνες στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας στην οδό Μιχάηλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν δει το παιδί και αναφέρουν πως άκουγαν συχνά καυγάδες, φασαρίες και κλάματα.
Πριν από δέκα μέρες μάλιστα φαίνεται πως έγινε ένας μεγάλος καυγάς στην είσοδο της πολυκατοικίας μεταξύ του ζευγαριού, γεγονός που ανάγκασε τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία, χωρίς πάντως να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.
«Ακούγαμε το κοριτσάκι να κλαίει» λέει ένας από τους γείτονες, που αναφέρει επίσης ότι ο άντρας είχε χτυπήσει πολύ άσχημα τουλάχιστον μία φορά. Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα φαινόταν πως δεν ήθελε ούτε τον άντρα αλλά ούτε και το παιδί της, ενώ είχαν ακούσει τον άντρα να μονολογεί: «Τι να την κάνω, αφού δεν μας θέλει»...
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο άντρας μόλις προχθές ξενοίκιασε το σπίτι, αφήνοντας μάλιστα «φέσι» πολλών απλήρωτων ενοικίων στους ιδιοκτήτες.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

No comments: