31.10.16

ΜΠΑ ; ΔΕΥΤΕΡΑ 31-10-2016


### ΕΒΓΑΛΕ λαγό από το μανίκι του ο Τσίπρας, νομίζοντας ότι το... έχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αλλά εισέπραξε τόσα πολλά «όχι» που η εβδομάδα (που αρχίζει σήμερα) θα είναι, στα αλήθεια, εκρηκτική, όπως με ακρίβεια προέβλεψε η «κυριακάτικη δημοκρατία».
### ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ θα χαρακτήριζα εγώ την υποψηφιότητα του εντιμότατου Βύρωνα Πολύδωρα, αλλά τώρα που αποφάσισε το Μάξιμου να «παίξει με κανόνες», είναι μάλλον αργά, αν δεν καταργηθεί ο νόμος που έδωσε όλες τις αρμοδιότητες στη «σκιά» του πρωθυπουργού.
### ΜΕ ΤΗΝ αξιωματική αντιπολίτευση να είναι (και δικαίως) πολύ θυμωμένη για τα εγκληματικά λάθη του Νίκου Παππά (με τις πλάτες του πρωθυπουργού, φυσικά) στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών, με τις «τέσσερις άδειες», τα... βοσκοτόπια και τον απίθανο Καλογρίτσα.
### ΔΕΝ υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν λαό, που ανεβαίνει επί έξι ολόκληρα χρόνια τον γολγοθά της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης, να ακούει (ή να διαβάζει) ότι βρίσκονται σε εξέλιξη μυστικές διαπραγματεύσεις για Μνημόνιο Νο 4! Υστερα από τόσες υποσχέσεις, ύστερα από τόσες χιλιάδες ψέματα...
### ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να έχω την ίδια απορία που διατύπωνα και το 2011 μιλώντας για τις αλυσίδες στη χώρα με τα «προγράμματα σωτηρίας»! Ποιοι θα φύγουν από το προαύλιο της Βουλής με... Σινούκ; Οι αριστεροί ή οι δεξιοί;
### ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο επισμηναγός Στράλης, ο οποίος μάγεψε με το F16 του τη Θεσσαλονίκη μετά την παρέλαση και όλη την Ελλάδα που παρακολούθησε από τηλεοράσεως τα ακροβατικά του. «Να κρατήσουμε ψηλά την Ελλάδα» φώναξε από το κόκπιτ! Να τον έχει ο Θεός καλά...
### ΩΡΑΙΑ εικόνα ήταν και κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου ο Φίλης (!!!) και ο Αδωνις (δίπλα δίπλα, παρακαλώ) έψαλαν το «Τη Υπερμάχω, Στρατηγώ τα νικητήρια».
### ΕΠΕΙΤΑ, στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα, οι δυο τους όλο γελάκια ήταν και καλαμπούρια! Μες στην τρελή χαρά, δηλαδή! Σαν παλιοί συμμαθητές που βρέθηκαν έπειτα από πολύ καιρό. (Μας δουλεύουν ο... κ. αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και ο υπουργός Παιδείας;)
### ΠΑΡΑΤΗΡΩ έντρομος στους δρόμους, όπου κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο, όλο και περισσότερες γυναίκες να οδηγούν και να μιλάνε ταυτόχρονα στο κινητό, παίζοντας με τη φωτιά (τη δίκη τους ασφάλεια και των άλλων). Πολύ καλά κάνει, λοιπόν, η Τροχαία που τους παίρνει άδεια - δίπλωμα για τρεις μήνες.
### ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ μελαγχολική κωμωδία «Toni Erdmann» επέλεξε να δει ο (πρώην υπουργός) Γκίκας Χαρδούβελης στο σινέ Διάνα, στο Μαρούσι, το Σάββατο το βράδυ! Με ύφος τρομοκρατημένο (γιατι;) και παγωμένο χαμόγελο.

Χ.
dimokratianews,gr

No comments: