31.10.16

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ " ΕΚΑΨΕ " ΚΑΡΔΙΕΣ ...!!


4
Σε... πρόσωπο της στρατιωτικής παρέλασης αναδείχθηκε η Μαρία Ζηρίδου, η συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου που ξαφνικά γνώρισε όλη η Ελλάδα μέσα από ένα πετυχημένο γκρο πλαν της τηλεόρασης την ώρα που το ελικόπτερο πετούσε στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Η στρατιωτική παρέλαση ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ξαφνικά στον ουρανό της πόλης εμφανίζονται τα στρατιωτικά ελικόπτερα.
Οι πολίτες που παρακολουθούν την παρέλαση σηκώνουν ψηλά τα κεφάλια τους για να απολαύσουν το θέαμα. Την ίδια ώρα, όσοι βλέπουν την παρέλαση από τις τηλεοράσεις αιφνιδιάζονται ευχάριστα καθώς βλέπουν πλάνα από το εσωτερικό ενός ελικοπτέρου. Σε πρώτο πλάνο είναι το πρόσωπο της όμορφης συγκυβερνήτριας, της αρχιλοχία Μαρίας Ζηρίδου!
Η Θεσσαλονικιά Μαρία Ζηρίδου, που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) και αμέσως μετά τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού, εκπαιδεύτηκε στα ελικόπτερα και αφού πέρασε με απόλυτη επιτυχία όλες τις δοκιμασίες, είναι πλέον συγκυβερνήτρια ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
dimokratianews.gr

No comments: