31.10.16

ΠΡΑΣΙΝΟΙ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ..ΑΦΑΝΤΟΙ !


1
Ο υπερθεματιστής των τελευταίων 40 ετών, η πασοκάρα όλων των Ελλήνων, ήταν κόμμα και εξελίσσεται σε κανάλι!

Στις 24 Οκτωβρίου τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας των οπαδών του καλτ* σηκώθηκαν από καρέκλες, ντιβάνια, μπαούλα, ανάκλιντρα, σαρκοφάγους, σεζλόνγκ, πολυθρόνες, σκαμπό και στρώματα με καρφιά (υπάρχουν και φακίρηδες καλτιάρηδες). Ο λόγος ήταν ο συγκλονισμός από την είδηση που διάβασαν στον λογαριασμό του τουίτερ της πασοκάρας. Οι μοναχούληδες επίγονοι του Αντρέα, οι βετεράνοι σημιτοφύλακες, οι σαολίν του ΓΑΠισμού ανακοίνωναν ότι ήταν σχεδόν έτοιμη η τηλεόραση του κόμματος! Ιδού η λιτή αλλά τόσα υποσχόμενη διατύπωση: «Την ώρα που άλλοι κλείνουν κανάλια, εμείς ανοίγουμε! Σήμερα στις 8 μ.μ. ξεκινά το Web TV της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: http://bit.ly/GreenLeftWebTV».

Τα πρώτα κύματα του ενθουσιασμού ακολουθήθηκαν από πάφλασμα ανησυχίας κι ύστερα ένα τσουνάμι ήπιας αποκαρδίωσης και σκεπτικισμού: Αφού είναι της πασοκάρας, τι δουλειά έχει το όνομα Δημοκρατική Συμπαράταξη; Υπάρχει ισχυρότερη φίρμα στην πολιτική από το ΠΑΣΟΚ; Είναι δυνατόν να διαθέτομεν πυρηνικά και να διαφημίζουμε λιανοντούφεκα; Αμ το άλλο, πού το βάζεις το άλλο; Και στα εγγλέζικα πάλι λάθος το έχουν το όνομα: «GreenLeftWebTV», δηλαδή «Διαδικτυακή Τηλεόραση της Πράσινης Αριστεράς», αντί για καθαρό και ξάστερο PASOK TV. Τι είναι αυτή η «Πράσινη Αριστερά»; Πράσινα άλογα και τιρκουάζ παστέλια. Μηδέν εις το πηλήκιο, που θα 'λεγε κι ο κωπηλάτης της καρδιάς μας, ο καπετάνιος του Τιτανικού, ο μποντιμπιλντεράς του σοσιαλισμού Τζέφρυ Παπανδρέου.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω με την προδοσία των ιερών συμβόλων και της λέξης-κλειδί που κυβερνά τα κορμιά, τον νου και τρυγάει ακόμα τις τσέπες μας, αυτήν την τηλεόραση της «Πράσινης Αριστεράς» δεν έχουμε κατορθώσει να την εντοπίσουμε ακόμα στο διαδίκτυο! Ξέρει κανείς κατά πού πέφτει κι αν άρχισε τις προβολές;

*Σύμφωνα με το λεξικό Μπαμπινιώτη, ως «καλτ» ορίζεται «αυτός που απευθύνεται σε ειδικό κοινό, που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία ενδιαφέρουν ένα μικρό συνήθως σύνολο ανθρώπων: - ταινία / βιβλίο / θεατρική παράσταση || ένα θέαμα για - κοινό. [ΕΤΥΜ. <αγγλ. cult «λατρεία» (με θρησκ. έννοια, καθώς και με τη σημ. της τυφλής προσωπολατρίας)».
Παναγιώτης Λιάκος
dimokratianews.gr

No comments: