31.10.16

Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ !!


Συγκίνησε με το μήνυμά του προς τους Ελληνες από το κόκπιτ του F-16 ο επισμηναγός Σωτήριος Στράλης
Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, επεφύλασσε στον κόσμο ο επισμηναγός Σωτήριος Στράλης, που με το μήνυμά του από τους αιθέρες θέλησε να τονώσει το εθνικό φρόνημα σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

«Καλημέρα, Ελλάδα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, πετώντας και σήμερα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, να κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά, Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά, Ελλάδα» είπε ο επισμηναγός, απευθυνόμενος σε όλους τους Ελληνες, μέσα από το πιλοτήριο του F-16 που πραγματοποίησε αεροπορική επίδειξη στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

«Η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει τις Ενοπλες Δυνάμεις στον ιερό αγώνα υπεράσπισης της πατρίδας μας» ευχήθηκε, απαντώντας, ο κ. Παυλόπουλος. Στο τέλος της παρέλασης, τα βλέμματα όλων στράφηκαν προς τον ουρανό, όταν το F-16 με πιλότο τον επισμηναγό Σωτήριο Στράλη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων επιδόθηκε σε μια σειρά από εντυπωσιακούς, οριζόντιους και κατακόρυφους, ελιγμούς.

Με περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσης, ο επισμηναγός Στράλης είναι πιλότος στην 115 ΠΜ/340 Μοίρα, που έχει έδρα στα Χανιά της Κρήτης, ενώ την Παρασκευή απογειώθηκε με το F-16, με το οποίο έλαβε μέρος στην επίδειξη, από την 110 ΠΜ στη Λάρισα.
dimokratiaNews,gr

No comments: