18.2.17

ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ TΙΣ ΒΙΑΣΕΙ

Το απίστευτο περιστατικό έγινε χθες το πρωί στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Ο 18χρονος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε μάνα και κόρη και αποπειράθηκε να βιάσει την τυφλή γυναίκα στη μέση του δρόμου!
Adtech Ad
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες μισή ώρα μετά τις 9 το πρωί στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Ένας (κατά δήλωσή του) 18χρονος Μπαγκλαντεσιανός επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και σε κατάσταση αμόκ, σε ένα σπίτι που έμενε μια 55χρονη τυφλή γυναίκα με την 33χρονη κόρη της.


Ο δράστης ήθελε να βιάσει τις δύο γυναίκες και χτυπούσε με μανία την πόρτα. Η κόρη κατάφερε να ξεφύγει, να τραβήξει και την μάνα της και τρέχοντας να κατευθυνθούν προς το γειτονικό σπίτι της ξαδέρφης της. Η κόρη πρόλαβε και μπήκε μέσα όμως ο δράστης τράβηξε από την μπλούζα την μάνα και της την έσκισε, συνεχίζοντας να πραγματοποιεί ασελγείς πράξεις σε βάρος στη μέση του δρόμου!
Τότε μία παρέα ομοεθνών του που περνούσε από το σημείο παρενέβησαν και ειδικά ένας 37χρονος από το Μπαγκλαντές αποπειράθηκε να τον αφοπλίσει και συνεπλάκη μαζί του, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει τρεις φορές στον θώρακα και την κοιλιά, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.
Στο διάστημα αυτό μπόρεσαν η κόρη της και η ανιψιά της να τραβήξουν την τυφλή γυναίκα μέσα στο διπλανό σπίτι και να κλείσουν την πόρτα καλώντας σε βοήθεια. Ο δράστης όρμησε στην πόρτα και άρχισε να την χτυπά με δύναμη με το μαχαίρι όπως και τα παράθυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από τα τζάμια στο πρόσωπο η ανιψιά της τυφλής γυναίκας.
Από τις φωνές βγήκε από το σπίτι του ένας αρχιφύλακας της αστυνομίας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έτρεξε προς  το σημείο και συνεπλάκη και εκείνος με τον δράστη και με την βοήθεια άλλων Μπαγλαντεσιανών κατάφερε να τον αφοπλίσει. Τότε πήγαν και κάτοικοι των χωριού κοντά και βοήθησαν τον αστυνομικό να τον κρατήσει κάτω, μέχρι να φτάσει στο σημείο περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και να τον συλλάβουν.
Ο δράστης ήταν βέβαια παράνομος στην χώρα και τον τελευταίο καιρό είχε πάει στην Μανωλάδα και δούλευε στα χωράφια όπως και οι υπόλοιποι ομοεθνείς του. Ο 37χρονος ομοεθνής του, που ηρωικά επενέβη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και κυριολεκτικά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τα φοβερά και γεμάτα μανία χτυπήματα που δέχτηκε από τον δράστη, για τον οποίο η Αστυνομία αμφιβάλλει κατά πόσο είναι 18 ετών…
Αυτό που τονίζουν οι αστυνομικοί είναι ότι ήταν τέτοια η μανία του δράστη που εκφράζουν φόβους για το τι θα είχε συμβεί αν είχε προλάβει να ακινητοποιήσει μάνα και κόρη καθώς θεωρούν βέβαιο ότι όχι μόνο θα τις είχε βιάσει, αλλά και θα τις είχε σκοτώσει!
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, διατάραξης οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κλπ. και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί και στον Ανακριτή για να απολογηθεί, με την προφυλάκισή του να θεωρείται μάλλον βέβαιη με τα όσα έπραξε…
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  
news247.gr

No comments: