20.2.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ο υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων στη Φωκίδα Η.Κουρεμένος προσχωρεί στη Ν.Δ.
Ο Υποψήφιος βουλευτής Φωκίδας με την Ένωση
 Κεντρώων στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 Ηλίας Κουρεμένος με επιστολή του προς τους πολίτες της Φωκίδας που απέστειλε στο DORIDA NEWS, ανακοινώνει τη προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία.
Ολόκληρη η ανακοίνωση,
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω και επισήμως στον κόσμο της Φωκίδας, του αγαπημένου τόπου καταγωγής μου, την ολόθυμη συμπαράταξη μου με την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία υπό την αρχηγία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει ρότα για την πατρίδα μας προς την κατεύθυνση της Ανάπτυξης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνδυάζει εξαιρετική μόρφωση, άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και όραμα για μιαν άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα της δημιουργίας, δηλαδή χαρακτηριστικά σπάνια για Έλληνα πολιτικό. Ανήκει στους ηγέτες που έχουν στρατηγική για το μέλλον και δεν κοροϊδεύουν τον λαό. Έχει δηλαδή, όχι τα γνωρίσματα ενός λαϊκιστή που λέει ωραία αλλά ψεύτικα λόγια στοχεύοντας στην με κάθε κόστος αρπαγή και διατήρηση της εξουσίας, αλλά τα εχέγγυα ενός πραγματικού ηγέτη που, μέσω της συμφωνίας αλήθειας με τον Ελληνικό Λαό, μπορεί να κάνει την πατρίδα μας να ανοίξει τα φτερά της και να αποκτήσει την θέση που της αξίζει ως ένα σύγχρονο κυρίαρχο μέλος, και όχι επαίτης, της Ευρωπαϊκής Οικογένειας.
Ειδικά εμείς οι Φωκείς, άνθρωποι της μπέσας και των καθαρών λόγων, χρειαζόμαστε τέτοιους πολιτικούς, τέτοια κόμματα, που να μη κοροϊδεύουν και να θέλουν και να μπορούν να βγάλουν την χώρα μας από την παρακμή. Για αυτό καλώ όλους τους αγαπητούς συμπατριώτες μου να διώξουμε την δημαγωγία και την ανικανότητα και να συμπορευθούμε με την αλήθεια, τον αγώνα και την προοπτική για την ανάπτυξη μιας Νέας Ελλάδας, στον δρόμο που χαράσσει η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.» 
 "DORIDA news"

No comments: