23.5.17

O ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Αποκλειστικά καρέ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ασχολείται με την ζωγραφική εδώ και αρκετό καιρό εκθέτει ζωγραφικά του έργα για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του NEWS 247 με τον Σταμάτη Γονίδη να υλοποιεί τα έργα του (Pics)
Την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζει ο Σταμάτης Γονίδης. Τα εγκαίνια της έκθεσης που φέρει τον τίτλο "ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ" θα γίνουν την Τρίτη 30 Μαίου, στην αίθουσα "Ιωνία" στη Βούλα.
AdTech Ad
Ο γνωστός τραγουδιστής θα συστήσει στο κοινό εικοσιπέντε προσωπικά του έργα "εσωτερικής αναζήτησης". Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα των πωλήσεων των πινάκων του θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων, "Άγιος Νικόλαος-Οικοτροφείο Παιανίας".
Μαζί με τους συνεργάτες του από τη δισκογραφική εταιρία του "Sonar", το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης π Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε μάλιστα στο οικοτροφείο όπου τον υποδέχτηκαν φανερά συγκινημένοι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και γονιός διδύμων αυτιστικών, κ. Χειμωνάς Ιωάννης, η σύζυγός του Φωτεινή Χειμωνά, ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου πατέρας Αθανάσιος , ο πατέρας Γαβριήλ, ο υπεύθυνος κ. Αντώνης Ζαλώνης και σύσσωμη η "οικογένεια" του "Αγίου Νικολάου".
Όπως αναφέρει η επίσημη πρόσκληση, την Τρίτη 30 Μαΐου ο Σταμάτης Γονίδης παρουσία πολλών φίλων του, εκ των οποίων εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, αθλητικού, δισκογραφικού  και καλλιτεχνικού χώρου, και με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, θα είναι στην αίθουσα "Ιωνία" για να δώσει με τα έργα του, όλη την αγάπη του στους μικρούς του φίλους με ιδιαίτερες ικανότητες και ευαισθησίες.
"Αυτός ο ζωγράφος κάποτε τραγουδούσε καλά", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης στο επίσημο κάλεσμά του. "Γιατί στη ζωή τελικά μας μένουν όλα αυτά που δώσαμε", συνεχίζει.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το NEWS 247, με τον τραγουδιστή να ετοιμάζει τα έργα του:

 
 
 
 
 
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Η αίθουσα "Ιωνία" βρίσκεται δίπλα από το δημαρχείο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης (Κ.Καραμανλή 18, 16673 Βού


α).

No comments: