4.5.10

ΦΗΦΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ .

 

   Πρωτοπόρος ο Σύλλογος Αμυγδαλιωτών Δωρίδος  “ Ο Κουτσουρός “, αντέδρασε άμεσα στον επιχειρούμενο “ διαμελισμό “ της Επαρχίας μας .

   Μόλις λάβαμε το ψήφισμα του Δ.Σ του Συλλόγου , και το δημοσιέυουμε , ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους φίλους Αμυγδαλιώτες , για την άμεση αντίδρασή τους .

IMG_0001

 

Σύλλογος Αμυγδαλιωτών Δωρίδος «Ο Κουτσουρός»

 

        ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
                       αποσπασμα

 

        Α/Α 17    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 2/5/2010

 

             ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 

                   ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΗΜΕΡΑ 2/5/2010 ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙΣΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΕΔΟΘΗ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
                           ΨΗΦΙΣΜΑ
Η ανακοινωθείσα στο Σχέδιο Καλλικράτης δημιουργία Δήμου Δωρίδας , με έδρα το Ευπάλιο και ιστορική έδρα το Λιδωρίκι, μας δημιούργησε συναισθήματα έκπληξης , οργής και αγανάκτησης , αφού παραβιάζει κατάφωρα , κάθε έννοια λογικής , αγνοώντας την γεωγραφία , αλλά κυρίως αγνοώντας προκλητικά την ιστορική και κοινωνική προσφορά του στην πατρίδα μας.
Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο , ότι μια τέτοια κίνηση θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα επιβίωσης των ηρωικών κατοίκων στη μαρτυρική έδρα του Δήμου και την ευρύτερη περιοχή.
Ο Σύλλογος Αμυγδαλιωτών Δωρίδος «Ο Κουτσουρός» , διατρανώνει την πλήρη αντίθεση του στην μεταφορά της φυσικής έδρας της Δωρίδας οπουδήποτε αλλού πλην του Λιδωρικίου και εκφράζει την συμπαράσταση του στον αγώνα του Δήμου και των κατοίκων του για την διατήρηση του αναφαίρετου δικαιώματος παραμονής της έδρας εκεί που πραγματικά ανήκει. Στο Λιδωρίκι.

 

                                 ΓΙΑ   ΤΟ     Δ.Σ

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ          ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΣ

1 comment:

Anonymous said...

Κάθε έννοια λογικής παραβίαζε κάποτε και η αλλαγή του ονόματος από Πλέσσα σε 'Αμυγδαλιά', αλλά αυτό φαίνεται πια να έχει ξεχασθεί. Για να δούμε εάν θα γίνει κάτι παρόμοιο και με την με την έδρα του δήμου...