26.10.11

5 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ RAFTING ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

 

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου να ανακαλύψεις την ελληνική φύση, αλλά και να δοκιμάσεις τις φυσικές αντοχές σου με μοναδικό σκοπό να εκτονωθείς από την σκληρή καθημερινότητα. Τι θα έλεγες ένα Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου να πας μόνο με 52 ευρώ με την παρέα σου για rafting στον Εύηνο;

 

Ένα διήμερο στη γραφική Ναύπακτο γεμάτο περιπέτεια, βόλτες και φιλόξενη διαμονή αποκλειστικά από το DealiN και τo Travel Art είναι αυτό που σου χρειάζεται!

Η Ναύπακτος απέχει μόλις 224 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είναι μια γραφική πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς. Μόλις φτάσεις θα σε υποδεχθούν έμπειροι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, θα παραλάβεις τον εξοπλισμό σου και μαζί με την παρέα σου το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι πρόθυμος για την πιο extreme εμπειρία: Rafting στο Διεθνές Προπονητικό Κέντρο Canoe-Kayak του Ευήνου, στην Γέφυρα Μπανιά, με την εγγύηση του Rafting House!

Το βράδυ θα μείνεις στο Akti Hotel, ένα ξενοδοχείο με φαντασία και άφθονη παραδοσιακή ζεστασιά. Βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τον πολυσύχναστο πεζόδρομο, με τις καφετέριες τα μπαρ και τα ταβερνάκια.

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, διάβασε:

1. Μόνο στη φύση θα ξεχαστείς από την μίζερη ατμόσφαιρα των τελευταίων μηνών στη χώρα...

2. Μόνο αν κουραστείς δημιουργικά, θα εκτονωθείς και θα έχεις κουράγιο να συνεχίσεις την καθημερινότητα σου...

3. Θα έχεις την ευκαιρία να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να δοκιμάσεις παραδοσιακές γεύσεις με τσιπουράκι, πλάι σε τζάκι...

4. Δεν θα χρειαστείς να πληρώσεις τη διαμονή σου, διότι υπάρχει η προσφορά του DealiN. Το βράδι μπορείς να βγεις μέχρι αργά, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις early check out.

5. Αρκεί να πάρεις μόνο την παρέα σου, καθώς θα έχεις συνοδό, εξοπλισμό και εκπαιδευτή!

Διάβασε περισσότερα για την προσφορά του Dealin.

Α, και μην ξεχάσεις, πριν πας, να συμβουλευτείς τον καιρό στη Ναύπακτο.

No comments: