28.10.11

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΩΤΟ..ΒΙΝΤΕΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδια στην Καλαμάτα – Προπηλάκισαν τον Βουδούρη

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στην Καλαμάτα – Προπηλάκισαν τον Βουδούρη

Επίθεση στους πολιτικούς που παρακολουθούσαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμάτα έκαναν «αγανακτισμένοι» πολίτες και τους κυνήγησαν για να τους προπηλακίσουν.

Ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης και ο γ.γ. του υπουργείου Γιώργος Κατριβάνος, αλλά και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς έτρεξαν για να γλυτώσουν και οι πολιτικοί φυγαδεύτηκαν.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της παρέλασης όταν μέλη της «Ανοιχτής Συνέλευσης» μπήκαν στο χώρο και με πανό παρήλασαν. Φθάνοντας στους επισήμους από την απέναντι πλευρά μπήκαν στο χώρο της παρέλασης άλλοι συγκεντρωμένοι με πανό που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ενωμένοι έκαναν επίθεση στους επισήμους.

Έπεσαν ντομάτες και αυγά, έφυγαν καρέκλες και οι πολιτικοί έτρεξαν κυνηγημένοι από τον κόσμο προς τη Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Το κλίμα ήταν έκρυθμο πριν ξεκινήσει η παρέλαση με την έλευση των επισήμων, με αποδοκιμασίες «κλέφτες – κλέφτες» και «προδότες», αλλά και συνθήματα κυρίως προς το πρόσωπο του βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, του μοναδικού πολιτικού που παρέστη στις εκδηλώσεις.

Μετά τα επεισόδια η παρέλαση συνεχίστηκε με τον κόσμο και με «αγανακτισμένους» στο χώρο των επισήμων, μαζί με το δήμαρχο Καλαμάτας και τους στρατιωτικούς.


Επεισόδια στην Τρίπολη – Αποδοκιμάστηκε ο Παπαϊωάννου

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στην Τρίπολη – Αποδοκιμάστηκε ο Παπαϊωάννου

Με πανό που έγραφαν «Ντροπή» διεξήχθη η μαθητική κ στρατιωτική παρέλαση στην Τρίπολη.

Στην εξέδρα των επισήμων την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου. Τα πνεύματα οξύνθηκαν απο τους παρευρισκόμενους να διαμαρτύρονται και τον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη να προσπαθεί να ηρεμήσει τους πολίτες.

Γρονθοκόπησαν στην παρέλαση τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη

ΒΙΝΤΕΟ: Γρονθοκόπησαν στην παρέλαση τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη

Διακόπηκε σχεδόν αμέσως με την έναρξη της η παρέλαση στα Τρίκαλα, όταν το πλήθος, έσπασε σε τρία σημεία το Αστυνομικό μπλόκο και επιτέθηκε στην εξέδρα των επισήμων.

Στην εξέδρα των επισήμων με τιμώμενο πρόσωπο τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Ιωάννη Καπελέρη παραβρέθηκαν δύο από τους πέντε Βουλευτές Τρικάλων οι κ.κ Χρήστος Μαγκούφης και Χρήστος Χάιδος.

Οι επίσημοι υπό τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και περικυκλωμένοι από αστυνομικό κλοιό προσήλθαν από την πίσω πλευρά στην εξέδρα των επισήμων αποδοκιμαζόμενοι με τις ιαχές «κλέφτες κλέφτες» φέρτε τα λεφτά που φάγατε πίσω.

Στην παρέλασε εισέβαλαν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» κρατώντας πανό και πέρασαν μπροστά από τους αμήχανους επισήμους.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και μόλις μια άλλη μερίδα κόσμου εισέβαλε 50 μέτρα πιο κάτω στον χώρο της παρέλασης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των επισήμων υπό τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γιώργο Κόκκαλη και αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους επισήμους οι οποί έφυγαν τρέχοντας και πάρα τα αυξημένα μέτρα κατάφεραν να γρονθοκοπήσουν τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη

Το trikalanews.gr, κατέγραψε την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης με νεαρό άτομο να τον γρονθοκοπεί και να εκτοξεύονται αυγά και λεμόνια…

Στην συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ του κόσμου και των αστυνομικών δυνάμεων που κατά γενική ομολογία κράτησαν ψύχραιμη στάση.

Λαμία:Παρέλαση με γιουχαΐσματα,ένταση και επεισόδια

Γιουχαΐσματα, ένταση και επεισόδια με αγανακτισμένους πολίτες είχαμε στην παρέλαση της Λαμίας, που τελείωσε πριν από λίγο. Οι Αγανακτισμένοι πολίτες γιουχάισαν τους επίσημους που βρέθηκαν στην εξέδρα, ενώ όταν κινήθηκαν εναντίον τους απωθήθηκαν βίαια από...















No comments: