23.10.11

“ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΗΘΙΚΟΣ , ΑΓΓΕΛΙΚΑ..ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ… !! “

ΣΟΚ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: «Θα μου κλ… τα αρχ…»!

 

Μετά τα «γαλλικά» που ακούσαμε προσφάτως στη Βουλή των Ελλήνων μεταξύ Παπανδρέου και Κεφαλογιάννη, σειρά είχε και ο δήμος της Πάτρας! Όπου μάλιστα κόντεψε να γίνει της... τρελής με την απίστευτη στιχομυθία μεταξύ των στελεχών της δημοτικής Αρχής Σταύρου Μαλλιώρη και Θεοχάρη Μασσαρά. Και μάλιστα είναι ένα από τα περιστατικά που τις τελευταίες ημέρες συζητιούνται έντονα μεταξύ δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων.
Όλα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής για κοινωνικά ζητήματα, στο δημαρχείο της Πάτρας. Όλοι οι σύμβουλοι κάθισαν στις καρέκλες τους γύρω από το στρογγυλό τραπέζι και τέθηκαν τα θέματα. Όμως τη συζήτηση διέκοψε εξ αρχής ο «αντάρτης» της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας Σταύρος Μαλλιώρης. Ο οποίος θέλησε να απευθυνθεί προς τον κ. Μασσαρά προκειμένου να του πει ότι πριν τη συνεδρίαση τον καλούσε στο τηλέφωνο για να πληροφορηθεί για ορισμένα θέματα αλλά εκείνος δεν του απαντούσε.
Και ακολούθησε ο εξής καταπληκτικός διάλογος: «Θα σας παρακαλούσα, όταν σας τηλεφωνώ να ανταποκρίνεστε», λέει ο «αντάρτης», για να ερωτηθεί από τον συνομιλητή του: «Γιατί, με καλέσατε;» και να τον ενημερώσει ότι: «Ναι, αλλά δεν απαντούσατε στο τηλέφωνο». Όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν περισσότερο. Κι αυτό όταν ο κ. Μασσαράς συνέχισε λέγοντας στον κ. Μαλλιώρη: «Κάνε μας τη χάρη, σε παρακαλώ». «Αυτό που σου λέω. Όταν θα σε παίρνω στο τηλέφωνο να απαντάς, γιατί...», είπε αντιδρώντας με τη σειρά του ο κ. Μαλλιώρης, για να εισπράξει την τελική απάντηση από το... συνομιλητή του: «Θα μου κλ... τα αρχ...»!

Άφωνοι παρακολουθούσαν οι σύμβουλοι
Και όλη αυτή η «γαλλική» συνομιλία έγινε από... μικροφώνου και εξελισσόταν πριν την έναρξη της συνεδρίασης της επιτροπής και μπροστά στους υπόλοιπους συμβούλους που μετέχουν στην εν λόγω δημοτική επιτροπή. Οι οποίοι, όπως ήταν φυσικό, κοιτούσαν με το στόμα ανοικτό και μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ακούγεται τέτοιο λεξιλόγιο σε συνεδριάσεις. Και ήταν άποψη την οποία μετέφεραν οι ίδιοι αμέσως μετά στα πηγαδάκια δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων...

www.dete.gr

  Δ  Ο  Ξ  Α  Σ  Τ  Ε       Τ  Ο  Υ  Σ  !!….

No comments: