30.7.14

ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

 

Η αρσενική στάρλετ του στίβου

Πληκτρολογήστε στο Google το όνομα του Μπρους Τζένερ και δείτε προσεκτικά τα συνηθέστερα αντικείμενα έρευνας με βάση το ονοματεπώνυμο του περίφημου δεκαθλητή. «Brue Jenner sex change», θα σας βγάλει πάνω πάνω. Αλλαγή φύλου! Εγινε γυναίκα δηλαδή ο Ολυμπιονίκης του Μόντρεαλ; Οχι, αλλά φαίνεται ότι το σκέφτεται. Οι πρόσφατες φωτογραφίες αναδεικνύουν τη θηλυκή του πλευρά, με περιποιημένη κόμη που φτάνει ώς τους ώμους, κολλητά ρούχα, δέρμα σφιγμένο από υπερβολική δόση πλαστικής χειρουργικής και γυαλί που ταιριάζει σε στάρλετ του Χόλιγουντ. Αυτό ακριβώς είναι σήμερα ο Μπρους Τζένερ: μία αρσενική στάρλετ του Χόλιγουντ. Τον αναγνωρίζουν σε κάθε βήμα και του ζητούν αυτόγραφο, όχι φίλαθλοι, αλλά αποχαυνωμένοι από το πολύ ριάλιτι τηλεθεατές.

Νυστέρι στον Ολυμπιονίκη

Ο Μπρους Τζένερ δεν είναι ομοφυλόφιλος ούτε τραβεστί. Μπορεί να χειρουργήθηκε πρόσφατα για εξομάλυνση της τραχείας του, ώστε να μην εξέχει το «μήλο του Αδάμ», αλλά το κοινό τον γνώρισε ως «κύριο Καρντάσιαν». Πρόκειται για τον πατριό της Κιμ και της Κλόε, σύζυγο της κυρίας Κρις Καρντάσιαν, πρωταγωνιστή ως εκ τούτου στο δημοφιλέστατο σόου με τις περιπέτειες της εξώλης και προώλης οικογενείας. Απέκτησε με την κυρα-Κρις και άλλες δύο κόρες, ενώ έχει και 4 παιδιά από άλλη γυναίκα. Πριν από έναν χρόνο, το ζεύγος Τζένερ-Καρντάσιαν χώρισε. Και ο 64χρονος Μπρους άρχισε να ρωτάει δεξιά-αριστερά για τις λεπτομέρειες της αλλαγής φύλου! «Εχει ψύχωση με τις πλαστικές επεμβάσεις, χειρότερη και από του Μάικλ Τζάκσον», είπε μία πηγή της διαβόητης κουτσομπολίστικης ιστοσελίδας ΤΜΖ: «Διάλεξε μάλιστα και το γυναικείο του όνομα, Μπρίτζετ».

Βουτιά στο σκουπιδαριό

Ο Τζένερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του 1976 στον Καναδά, με παγκόσμιο ρεκόρ που άντεξε τέσσερα χρόνια (8.616 β.). Χαιρετίστηκε στις ΗΠΑ ως εθνικός ήρωας και έσπευσε να εξαργυρώσει την επιτυχία του με τηλεοπτικές διαφημίσεις και ρόλους στο σινεμά και στην τηλεόραση: πακτωλός δολαρίων. Ως επαγγελματίας, έχασε μεμιάς το δικαίωμα συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες και διοργανώσεις της IAAF. Ο ίδιος το είχε εξαρχής αποδεχθεί. Φεύγοντας από το στάδιο του Μόντρεαλ, δεν πήρε καν μαζί του τα κοντάρια τού επί κοντώ. Εκανε και σύντομη καριέρα ως ραλίστας, άνοιξε μία αλυσίδα από γυμναστήρια, δοκίμασε και στα κομπιούτερ, αλλά το μέλλον του ήταν στο γυαλί, βουτηγμένο στο σκουπιδαριό και βαπτισμένο από άσκοπο νυστέρι.

Νικ.α.π.

http://www.enet.gr/

No comments: