29.7.14

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

clip_image002
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού,

Διοικητικής Μέριμνας και

Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων

Ταχ. Δ/νση: Λιδωρίκι

Ταχ. Κώδικας: 330 53

Πληροφορίες: Χ. Μπάκας

Τηλέφωνο: 2266 0 22066

FAX: 2266 0 22393

 

Λιδωρίκι, 28 Ιουλίου 2014

Αριθ. Πρωτ.: 10886

ΠΡΟΣ:

Αποδέκτες

(όπως ο πίνακας αποδεκτών)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

(όπως ο πίνακας προς κοινοποίηση)

E-mail: hmpakas@0759.syzefxis.gov.gr
   

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση κατεπείγουσας σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου».

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (σύμφωνα με το Κεφάλαιο .Γ΄, άρθρ.12, παρ.ε του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δωρίδος), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δωρίδος στο Λιδωρίκι στις 29 Ιουλίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30΄, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, περί των οποίων δεσμευτικώς πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις εντός ορισμένων ημερομηνιών:

1. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Τολοφώνας» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

2. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Τολοφώνας». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

3. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο: «Βελτίωση οδοποιίας Ελαίας για την Αγ. Ελεούσα» (Επικαιροποίηση της μελέτης με αριθ. 53/2010) και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

4. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για το έργο «Βελτίωση οδοποιίας Ελαίας για την Αγ. Ελεούσα». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

5. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Πανόρμου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

6. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Πανόρμου» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

7. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων γηπέδου Γλυφάδας» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

8. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για το έργο «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων γηπέδου Γλυφάδας» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

9. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Γλυφάδας» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

10. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Γλυφάδας» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

11. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή Παιδικής Χαράς Ερατεινής» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

12. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για το έργο «Ανακατασκευή Παιδικής Χαράς Ερατεινής». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

13. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή στεγάστρου γηπέδου Τολοφώνας Ερατεινής Δήμου Δωρίδος» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης

14. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για το έργο «Κατασκευή στεγάστρου γηπέδου Τολοφώνας Ερατεινής Δήμου Δωρίδος». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης).

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

No comments: