27.10.15

AΓΩΓΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Και αίτημα για αποζημίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ

26.10.2015

Με αγωγή απάντησε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Πάνο Καμμένο για όσα αυτός ανέφερε σε βάρος του για απειλητικά sms το Σάββατο από το βήμα της Βουλής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ο ιδιοκτήτης της «Βιανέξ» και διαδικτυακών μέσων έκανε γνωστό ότι αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του υπουργού Αμύνης για συκοφαντικές δηλώσεις, διεκδικώντας 10 εκατομμύρια ευρώ. Όπως εξηγεί, το κάνει για να υπερασπιστεί την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή του.

«Προχωρώ σ' αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο. Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση», σημείωσε ο κ. Γιαννακόπουλος, προσθέτοντας πως «η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση 'εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν', όπως είχε πει ο Αριστοτέλης».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε καταγγείλει ότι, ενώ τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει ο ιδιοκτήτης της «Βιανεξ» ήταν φιλικά προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ίδιο προσωπικά, στη συνέχεια άρχισε να λαμβάνει στο κινητό του sms με απαιτήσεις αρχικά και απειλές μετά. Αποκορύφωμα, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το μήνυμα της 24ης Σεπτεμβρίου «εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μην με λένε Γιαννακόπουλο».

http://www.dimokratianews.gr/

No comments: