31.10.15

ΕΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ

 



Νέα «μόδα» εισάγεται στη πολιτική ζωή της Φωκίδας και ξεκινά από τη Δωρίδα. Γκαζάκια. Όποιος διαφωνεί με κάτι ζώνει την περιουσία του άλλου και την κάνει παρανάλωμα του πυρός.  Ειλικρινά πάντως, αυτές οι επιθέσεις εκτός από καταδικαστέες είναι και ακατανόητες. Ο κ. Καπεντζώνης είναι αγαπητή προσωπικότητα στην περιοχή του και ευρύτερα, αλλά και από τους ανθρώπους που δεν έχουν εχθρούς και μεγάλες αντιπαλότητες.
Ωστόσο, δεν είναι τυχαία η επίθεση σε βάρος του, όπως δεν θεωρείται τυχαία και η ημερομηνία που επιλέχθηκε, ενώ φαίνεται να υπάρχει προσανατολισμός στην έρευνα που ήδη διεξάγεται για να βρεθούν οι ένοχοι. Μάλιστα ο Δήμαρχος κ. Καπεντζώνης έδωσε συγκεκριμένα ονόματα στην Αστυνομία, η οποία φαίνεται να είναι στα ίχνη τους και ελέγχουν ακόμη και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Ο κ. Καπεντζώνης παρά το σοκ που υπέστη διατήρησε την ψυχραιμία του και παρείχε στην Αστυνομία αρκετά σημαντικές πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν αν αξιοποιηθούν σωστά.
http://www.orafok.gr/

        “ ΛΙΔΩΡΙΚΙ “
   Δυστυχώς , για  άλλη  μια  φορά η  Ω τ Φ ή  μάλλον ο “ σμπίρος “ της  , όπως συνηθίζει  να  γράφει ,  βιάστηκε  να  βγάλει  τα .. “ τρομοκρατικά “ του  πορίσματα  , και μάλιστα σε  σχετικό  σχόλιό  μας  συστήσαμε , να  μη  βγάζει  αυθαίρετα και..βιαστικά συμπεράσματα , γιατί  μπορεί  να  έχουμε  και..” εκπλήξεις “ ,  και  μάλλον  πέσαμε  διάνα όπως διαφαίνεται στον ορίζοντα ,  στο  παραπάνω  δε δημοσίευμά  της ..κάπως  τα  γυρίζει , και από  εκεί  που ο  κ. Καπεντζώνης δεν  είχε  τίποτα σχετικό  στο  νου , τώρα  είπε  και ονόματα ..βουλωμένο  γράμμα  φαίνεται  διαβάζει  ο…” σμπίρος “..
  Πάντως έχουμε  μια  απορία , πως  και  δεν  κλήθηκε η “ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ  ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ  ΤΟ..ΤΟΠΙΟ ;;; “
   Δηλαδή  και με τον..αστυφύλαξ αλλά  και με τον …χωροφύλαξ  !!! , έχει  πεθάνει  βλέπεις  και  η..σχωρεμένη  η  θεια μου η  “ Μαλάμαινα “ να  μας  ρίξει  και  τα  χαρτιά ή  και  τον..καφέ ..δυστυχώς ….ΟΛΙΓΗ  ΥΠΟΜΟΝΗ ; ; όμως φίλοι  μου ..
  ΣΗΜ: Μας  τρώει  φίλοι  μου  η  περιέργεια να  δούμε , αν  μάθουμε  φυσικά  ποτέ , ποια  είναι τα  ονόματα  που  ανέφερε  ο κ. Καπεντζώνης …που  φυσικά δεν  θα  έχουν  καμιά  σχέση  με “ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ “….
   
  www.lidoriki.com

No comments: