18.7.16

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ : 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΞΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ



ShareTweet E-mail1
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στα Γελινιάτικα Ξυλοκάστρου, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας 57χρονης γυναίκας από τον ίδιο της το γιο
news247
Ιούλιος 17 2016 18:41

Ένα φριχτό έγκλημα εξελίχθηκε στα Γελινιάτικα Ξυλοκάστρου τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι της οικογένειας. Ο 29χρονος άνδρας, έπειτα από καυγά που είχε με την άτυχη μητέρα του, άρπαξε ένα μαχαίρι και τη σκότωσε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα στο λαιμό.
AdTech Ad

Το πτώμα της μητέρας του, ανακάλυψε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο άλλος γιος της που επέστρεψε το πρωί από την εργασία του και ειδοποίησε τις αρχές. Οι κραυγές τρόμου του ενός γιου της άτυχης 57χρονης από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι, σήκωσαν σύμφωνα με τοkorinthostv.gr, στο πόδι τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Το πτώμα της γυναίκας ήταν πεσμένο στο δάπεδο και πλημμυρισμένο στο αίμα, ενώ ο άλλος γιος της καθόταν δίπλα της κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο την είχε κατακρεουργήσει!

Αμέσως, έφτασαν στο χωριό άνδρες της Αστυνομίας και ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Άλλωστε, ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα του συνελήφθη και κρατείται, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν πως δράστης αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.
Ο μητροκτόνος με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία, από το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕ/korinthostv.gr
news247.gr

No comments: