19.7.16

" ΜΠΟΥΚΑΡΕ" ΜΕ ΤΟ Ι.Χ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΕΡΓΟΥΛΑΣ



Απίστευτες εικόνες είδαν παρευρισκόμενοι στο πανηγύρι της Παραλίας Σεργούλας , όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον κόσμο που διασκέδαζε.

Συγκεκριμένα ένας θαμώνας που διασκέδαζε στο πανηγύρι , παρεξηγήθηκε για αγνώστους λόγους με κάποιους , σηκώθηκε και με απειλές φωνάζοντας και βρίζοντας , πήρε το αυτοκίνητο του και μπούκαρε μέσα στο κόσμο , πατώντας το γκάζι μέχρι τέρμα.
Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν ο περί ου ο λόγος που διασκέδαζε όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, παρεξηγήθηκε για άγνωστο λόγο και αποχώρησε βρίζοντας και απειλώντας.
Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που επακολουθούσε αφού λίγα λεπτά μετά, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, πάτησε γκάζι και πέρασε ανάμεσα από τα τραπέζια.
Από το συμβάν τραυματίστηκαν δύο γυναίκες που μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο, η μία μάλιστα έγκυος!
Κάπου εκεί τελείωσε και το πανηγύρι με τον κόσμο να τα έχει χαμένα και άλλους να αντιδρούν ρίχνοντας πέτρες προς το αυτοκίνητο που τελικά απομακρύνθηκε.
Η αστυνομία του Ευπαλίου, χρειάστηκε 35 λεπτά μέχρι να ειδοποιηθεί για να φτάσει στην περιοχή μια και το περιπολικό ήταν σε περιπολία 30 χλμ μακρυά, αλλά δεν προχώρησε σε συλλήψεις και προσαγωγές αφού όσοι είχαν μείνει στον τόπο του συμβάντος, ίσως από φόβο, ίσως από “τοπική αλληλεγγύη”, επέλεξαν να μην κατονομάσουν τον “ένοχο”.
Πάντως γίνονται ανακρίσεις και ίσως ο ένοχος βρεθεί και ασκηθεί σε βάρος του δίωξη.
 "DORIDA news" 

No comments: