18.10.08

ΠΕΡΣΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ..ΓΡΑΦΑΜΕ..

 

18.10.07

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ....ΜΙΑ.........

Διαβάσαμε , αδέρφια , στον.. Παλμό , το...θυμιατό του...Δήμου ντε , ένα συγκινητικό μυθιστόρημα όοοχι επιστημονικής , που τέτοια...τύχη , αλλά ..πονηρής και..νοσηρής φαντασίας , πρωτοσέλιδο , συνταρακτικό μέχρι...δακρύβρεχτο , οι άνθρωποι ..αυτολιβανίζονται , καλό βέβαια αυτό φτάνει να μη..παρεξηγηθούν , ο τίτλος του...βαρυσήμαντου ..αρθριδίου : " Ο Δήμος Λιδορικίου Αρωγός στους Πυρόπληκτους της Πελοποννήσου " .
Οι Λιδορικιώτες ακόμα..γελάνε , γιατί ξέρουν καλά ποιοί και πως ήταν αρωγοί στους πυρόπληκτους , γιατί ήταν αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΕΣ που πάντα ήταν πρωτοπόροι , σε κάθε ανθρωπιστικό και κοινωνικό πρόσταγμα , σε κάθε δύσκολη στιγμή , έδιναν την ..ίδια τους την ψυχή , στους πάσχοντες συνανθρώπους .
Το θέμα της βοήθειάς σας , προς τους δοκιμαζόμενους αδερφούς μας της Ηλείας , δεν είναι θέμα γιά αυτοπροβολή και...κατανάλωση , γι' αυτό και δεν συνεχίσαμε να ανακινούμε το θέμα , γι' αυτό και δεν δημοσιεύσαμε φωτογραφίες , του...φορτηγού , των ειδών της προσφορά σας , και κυρίως των συνοδών και των...παραληπτών , ο ανθρώπινος πόνος και η δυστυχία , δεν είναι είδη γιά να..αυτοπροβληθούμε , ούτε ψηφοθηρικά...τερτίπια , γι' αυτό και απ' την 3η Σεπτεμβρίου που , με το σχόλιό μας " Το χρονικό ενός οδοιπορικού " , σας δώσαμε την απόλυτη περιγραφή της ..αποστολής που άτυπα μας αναθέσατε , σαν ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΕΣ , και πιστεύουμε ότι φέραμε σε πέρας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο .
Εκεί , λοιπόν , τελείωσε η αποστολή των Λιδορικιωτών , έκαναν αυτό που πίστευαν , αυτό που έπρεπε να κάνουν , σεμνά , αθόρυβα , χωρίς φωτογραφίες και...τυμπανοκρουσίες , και αμέσως το ξέχασαν και φυσικά κανένας δεν θεώρησε σκόπιμο να κοινολογήσει τα όσα...παρατράγουδα...δημιουργήθηκαν , από μέρους μερικών , κατά το χρονικό διάστημα από 25 μέχρι και 30 Αυγούστου , όταν δηλαδή οι απλοί Λιδορικιώτες προσπαθούσαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΑΠΟ...ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ...ΦΟΡΕΙΣ , να ευαισθητοποιήσουν τους χωριανούς μας και να συγκεντρώσουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης , νερό , τρόφιμα , φάρμακα και ρουχισμό για τους πυρόπληκτους αδερφούς μας της Ηλείας , μετά όμως το αστείο δημοσίευμα του Δημοτικού παλμού , αριθ.φύλλου 26 , αναγκαζόμαστε να εκθέσουμε τα πραγματικά γεγονότα , απ' τα οποία προκύπτει...αβίαστα η ..αλήθεια που όπως και στην επικεφαλίδα αναφέρουμε είναι πάντα...μία .
Γιά να έχετε όμως μιά ολοκληρωμένη εικόνα των ενέργειών μας κατά το επίμαχο 5ήμερο από 25΄μέχρι και 30 Αυγούστου , παρακαλούμε να κάνετε τον κόπο να μπείτε στη σελίδα μας , τη Λιδορικιώτικη σελίδα , και να αναζητήσετε τα σχόλιά μας των ημερών αυτών .
25/8/2007 . ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ...ΕΘΝΙΚΗ...ΟΡΓΗ .
26/8/2007 . ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ....
27/8/2007 . ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ....
28/8/2007 . ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΕΣ .
29/8/2007 . ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ...
30/8/2007 . ΧΡΙΣΤΟΣ..ΠΑΣΧΩΝ....
30/8/2007 . ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ......
Μελετήστε , αδέρφια , τα σχόλιά μας των ημερών αυτών , βγάλτε τα συμπεράσματά σας και αύριο , λόγω του προχωρημένου της ώρας , θα σας παραθέσουμε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τότε....μερικοί θα ..τρέχουν να κρυφτούν...
Καλό σας βράδυ αδέρφια και ες..αύριον τα ..σπουδαία....


Απ' το Λιδορίκι με αγάπη.......Κ.'

18.10.07

ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ...ΛΙΔΟΡΙΚΙ....

Τα λόγια είναι....περιττά....αδέρφια .

Καλημέρα αδέρφια Λιδορικιώτες , καλημέρα Έλληνες , όπου κι'αν.. βρίσκεστε , διευρύνουμε τον..χαιρετισμό μας , γιατί η σελίδα μας έχει , αδέρφια , πολλούς φίλους που όχι μόνο δεν είναι Λιδορικιώτες , αλλά , απ' οτι μας είπαν , δεν γνώριζαν ούτε που...πέφτει το χωριό μας , μπήκαν τυχαία και...κόλλησαν , αυτό τιμά το χωριό μας γιατί , απ' τις φωτογραφίες που κατά καιρούς δημοσιεύσαμε , αγάπησαν τις ομορφιές του Λιδορικιού και έγιναν τακτικοί ..επισκέπτες και..ολίγον τι , απαιτητικοί , θέλουν φωτογραφίες , ιστοριούλες κλπ , τους αγαπάμε σαν Λιδορικιώτες και θα τους κάνουμε...το χατήρι , μιά ζεστή - ζεστή επίσης καλημέρα στους χθεσινούς μας επισκέπτες από : Αθήνα , Λιδορίκι , Θεσσαλονίκη , Καρδίτσα , Λευκωσία , Hof και... Norman , σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε σε όοοολους νάστε πάντα καλά , και..να μας αγαπάτε....
Πέμτη αδέρφια σήμερα , 18 Οκτωβρίου 2007 , 291η μέρα του χρόνου , Λουκά Ευαγγελιστή , Ευφροσύνης , Μαρίνου μάρτυρος , θερμές ευχές στο Λουκά ( ...Λούκα στα...Λιδορικιώτικα...) και στη Λουκία , και σ' όσους γενεθλιο...γιορτάζουν .
Η μέρα σήμερα , φίλοι μου είναι...εκπληκτική , σαν να μπαίνει η...άνοιξη , φωτεινή , καταγάλανος ο ουρανός και όλα τριγύρω...ολοπράσινα , τα κήπια μας είναι μιά χαρά , ακόμα..επιζούν απ' τα ..γελάδια , εκείνα που υποφέρουν είναι τα λουλούδια που είναι..σε ανοιχτό...χώρο , εκτός όμως αυτού δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις στο δρόμο τα...επισκεπτήρια , κι' είναι και..μεγάλα..παναθεμάτα , των έρμων των..ζωντανών...και απορούμε όλοι πως έχουν ...επιζήσει τα λουλούδια που φύτεψαν , επι τέλους , στ' Αλωνάκι...
Σήμερα αδέρφια έχουμε πολλά να σας..πούμε , αφού κάνουμε ένα μικρό...διάλειμμα...
Νάστε όλοι καλά , να περνάτε καλά , απ' το χωριό μας με πολλή..αγάπη......Κ.-

No comments: